4 tips voor een warme en sfeervolle slaapkamer

's Ochtends is het koud, buiten ziet het er grauw uit. Niet zo gek dat je moeilijk je bed uit komt. Het liefst blijf je de hele dag in bed liggen onder een fijn dekbed en warm plaid. Maar helaas! Het is tijd om op te staan. Dan kun je de dag maar beter goed beginnen. In deze blog lees je hoe. Geniet met deze tips van een frisse start van je dag in een warme, sfeervolle en opgeruimde slaapkamer. Bekijk alle dekbedovertrekken is de collectie.

1. Opgeruimd staat netjes

Minder leuk, maar het hoort erbij. Pas wanneer je slaapkamer netjes is opgeruimd, komt je (nieuwe) slaapkamerinterieur helemaal tot zijn recht. Daarnaast is je slaapkamer dé plek om 's avonds helemaal tot rust te komen en 's ochtends heerlijk ontspannen op te staan. Wel zo fijn als je slaapkamer dan ook één en al rust uitstraalt! 

Heb je te weinig opbergruimte in je slaapkamer? Daar hebben wij een goede én stijlvolle oplossing voor! Bekijk onze boxsprings met opbergruimte in de box. 

2. Warme kleuren 

Gebruik in je slaapkamer vooral warme kleuren. Deze zijn te herkennen aan de gele ondertoon. Door te kiezen voor warme kleuren geef je je slaapkamer meteen een gezellige en sfeervolle uitstraling. Ga bijvoorbeeld voor hout-, aardetinten of koper oranje. Of kies alvast voor dé trendkleur van 2019: een warme honingtint.

3. Genoeg licht 

Donkere kleuren passen perfect in een sfeervol interieur, maar zorg er wel voor dat je slaapkamer genoeg licht behoudt! Dat doe je door donkere en lichte kleuren af te wisselen én gebruik te maken van gezellige (nacht)lampjes. Licht stimuleert namelijk de aanmaak van dopamine. Dit is een stofje waardoor je meer energie krijgt. Dat hebben we nodig op een gure herfstochtend!

4. Een nieuwe look

Je geeft je slaapkamer direct een compleet andere look met een nieuw dekbedovertrek. Je bed is het middelpunt van je slaapkamer, dus deze kan er maar beter leuk uitzien. Zie het als een herfstoutfit voor je bed ;-) 

De perfecte herfstoutfit is warm, sfeervol en past perfect bij jouw stijl! In onze nieuwe collectie dekbedovertrekken vind je er altijd eentje die helemaal bij jou past. Wie weet vind je in onze textieluitverkoop ook wel een fijn dekbedovertrek. Deze zijn nu 3 voor de prijs van 1!

Wil je meer slaap- en interieurtips? Lees dan onze adviespagina over stylingsadvies.

Advise

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.