We besteden dagelijks veel aandacht, tijd en geld aan dingen die belangrijk voor ons zijn. Maar we vergeten daarbij het grootste geheim om de beste versie van jezelf te zijn: onze nachtrust. En dat terwijl goed slapen de basis vormt voor elke dag, hoe we ons voelen en welke keuzes we maken. ​Maar hoe doe je dat dan: goed slapen?


De beste slaaptips voor jou

De beste slaaptips voor jou

Gezond(er) leven, sporten, er goed uitzien, goed presteren op het werk, afspreken met vrienden én ook nog quality-time met je gezin… We doen het allemaal! Maar om overdag genoeg energie te hebben, is het belangrijk dat we ’s nachts voldoende rust pakken. Ontdek onze slaaptips om alles uit je nacht te halen.

Ontdek onze 11 tips
De perfecte powernap

De perfecte powernap

Voel je je slaperig of vecht je tegen een namiddagdipje? Dan kan een powernap wonderen doen. Na het dutje voel je je fitter en energieker. We geven je tips voor de perfecte powernap.
Beste versie van jezelf worden?

Beste versie van jezelf worden?

Bruisend van energie uit bed springen en vervolgens vrolijk door de dag huppelen: willen we dat niet allemaal? Het geheim van een energieke en productieve dag, dat zit in de nacht!
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Met onze advieswijzers vind je eenvoudig het beste matras, dekbed of hoofdkussen voor jou. Je hoeft slechts een aantal vragen te beantwoorden. We helpen je graag.
Lees meer >Lees meer >Onze advieswijzers >
Kom langs voor persoonlijk slaapadvies

Kom langs voor persoonlijk slaapadvies

Wil jij investeren in je slaap? Met boxsprings, bedden, matrassen en beddengoed vind je in onze winkels alles voor een goede nachtrust. Kom gerust proefliggen en ontdek wat je nu echt fijn vindt. Onze deskundige slaapadviseurs staan klaar om je persoonlijk advies te geven. Zo vinden we samen hét bed voor jou, op jouw lijf geschreven.
Vind een winkel in de buurt

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.