Matrassen

Online vanaf €99,-

Bij Swiss Sense vind je een matras dat op jouw lichaamskenmerken en slaaphouding is afgestemd. Zoals een ondersteunend matras dat kan helpen tegen fysieke klachten, een ventilerend matras als je het ’s nachts snel warm hebt of juist een allround comfort matras. Er is altijd een matras dat bij jou past. Alle matrassen uit onze collectie zijn geschikt voor elektrisch verstelbare bedbodems.

Direct advies met de matraswijzer >
+ extra zekerheid dankzij 90 nachten proefslapen!

Matrassen

Online vanaf €99,-

Bij Swiss Sense vind je een matras dat op jouw lichaamskenmerken en slaaphouding is afgestemd. Zoals een ondersteunend matras dat kan helpen tegen fysieke klachten, een ventilerend matras als je het ’s nachts snel warm hebt of juist een allround comfort matras. Alle matrassen uit onze collectie zijn geschikt voor elektrisch verstelbare bedbodems.

Direct advies met de matraswijzer >
+ extra zekerheid dankzij 90 nachten proefslapen!

Matras 90x210

8 producten

Filter sluit filters
oplopend
Filter
 1. Lengte 210
 2. Breedte 90
 1. Matrassen met allround comfort

  Een prettig allround comfort vind je in onze Comfort matrassen. Deze matrassen bieden een veerkrachtige basis voor een optimale nachtrust.

 2. Gazella Comfort I Pocketvering Matras
  1+1 gratis
  Gazella Comfort I Pocketvering Matras
  vanaf Special Price 529,-
  Veerkracht:
  Stabiliteit:
  Slaaphouding: Zijslapers
 3. Gazella Comfort II Pocketvering Matras
  1+1 gratis
  Gazella Comfort II Pocketvering Matras
  vanaf Special Price 639,-
  Veerkracht:
  Stabiliteit:
  Slaaphouding: Draaiers, rug- & zijslapers
 4. Gazella Comfort III Pocketvering Matras
  1+1 gratis
  Gazella Comfort III Pocketvering Matras
  vanaf Special Price 989,-
  Veerkracht:
  Stabiliteit:
  Slaaphouding: Zijslapers
 5. Gazella Comfort IV Pocketvering Matras
  1+1 gratis
  Gazella Comfort IV Pocketvering Matras
  vanaf Special Price 1.139,-
  Veerkracht:
  Stabiliteit:
  Slaaphouding: Draaiers, rug- & zijslapers
 6. Extra ventilerende matrassen

  Heb je het 's nachts snel warm? Kies dan voor een matras dat goed ventileert. Onze Breeze matrassen zorgen voor uitstekende ventilatie en verkoeling. Daardoor geniet jij van een frisse nachtrust.

 7. Gazella Breeze III Pocketvering Matras
  1+1 gratis
  Gazella Breeze III Pocketvering Matras
  vanaf Special Price 1.079,-
  Ventilatie:
  Vochtregulatie:
  Slaaphouding: Rug- & zijslapers
 8. Omkeerbaar matras
  Gazella Online-Only I Hybride Koudschuim Matras
  Gazella Online-Only I Hybride Koudschuim Matras
  vanaf Special Price 229,-
  Ventilatie:
  Vochtregulatie:
  Slaaphouding: Zijslapers & draaiers
 9. Extra ondersteunende matrassen

  Lichamelijke klachten kunnen je nachtrust flink verstoren. Kies voor een matras met uitstekende ondersteuning en drukverdeling. Onze Support matrassen bieden voor jouw toekomst.

 10. Gazella Support III Pocketvering Matras
  1+1 gratis
  Gazella Support III Pocketvering Matras
  vanaf Special Price 1.199,-
  Ondersteuning:
  Drukverdeling:
  Slaaphouding: Buik-, rug- & zijslapers
 11. Gazella Support IV Pocketvering Matras
  1+1 gratis
  Gazella Support IV Pocketvering Matras
  vanaf Special Price 1.339,-
  Ondersteuning:
  Drukverdeling:
  Slaaphouding: Buik-, rug- & zijslapers

8

per pagina

Uitgerust wakker worden met een matras 90x210

Een matras 90x210 is ideaal voor personen die wat langer zijn. Door de lengtemaat van 210 centimeter hoef je niet meer met de voetjes buiten het bed te liggen. Wil je liever nog een langere lengtemaat? Dan hebben we ook matrassen met een lengtemaat van 220 centimeter.

Ieder mens heeft een goede nachtrust nodig om de volgende dag weer goed te kunnen presteren en fit te zijn. Een goed matras speelt daarbij een onmisbare rol. Een matras van 90x210 kan niet voor iedereen de juiste ondersteuning bieden. Daarom hebben we bij Swiss Sense een ruime collectie aan matrassen van verschillende materialen. Ieder materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen. Zo is er altijd wel een matras wat bij jouw lichamelijke en persoonlijke wensen past.

Ervaar de voordelen van de pocketvering matras 90x210

Een zeer populaire matras is een pocketvering matras. Dit zijn veren in losse zakjes die in het midden aan elkaar vast zijn gelijmd. Dit zorgt ervoor dat ze onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Daardoor kunnen ze zich heel eenvoudig aanpassen aan jouw lichaam en jouw dus optimaal ondersteunen. Ook zorgt pocketvering ervoor dat jouw transpiratievocht heel eenvoudig en efficiënt kan worden afgevoerd. Op deze manier blijft dit matras van 90x210 met pocketvering ook in de zomermaanden fris en schoon.

Lengte van het matras

Hou bij het kopen van een matras altijd goed rekening met je lengte. Ben je bijvoorbeeld langer dan 185 centimeter dan raden we een matras aan met een lengtemaat van 210 of 220 centimeter. Zit je hieronder dan is een lengtemaat van 200 cm geschikt voor jou. Een van de populairste afmetingen is dan ook het matras 90x200. Aangezien Nederlanders een relatief lang volk zijn is ook het matras 90x210 zeer populair. Hierdoor hoef je niet met je voeten buiten het bed te slapen en slaap je iedere nacht heerlijk.

Uitstekende ventilatie en luchtcirculatie van het matras 90x210

De ventilatie van het matras 90x210 is sterk afhankelijk van het type kern. Een matras die zeer goed ventileert is een koudschuim matras. Door de open celstructuur kan hier eenvoudig lucht doorheen en heeft een stevig ligcomfort. Dit zorgt voor een optimale bloedcirculatie en ontspannen spieren en pezen.

Optimaal comfort met een traagschuim matras 90x210

Bij Swiss Sense hebben we ook een grote collectie aan traagschuim matrassen in de afmeting 90x210. Ook daarmee kies je voor comfort. Net zoals koudschuim vormt traagschuim zich naar de contouren van jouw lichaam. Daardoor zorg je voor optimale ondersteuning van je lichaam zonder dat er sprake is van drukpunten. Dit maakt het bij uitstek geschikt voor personen met rug- of gewrichtsklachten. Wanneer iemand een lange periode achtereen doorbrengt in bed ontstaat de kans op doorliggen. Dankzij de goede ondersteuning van een stevig traagschuim matras van 90x210 is hier gelukkig geen sprake van.

Het matras 90x210 is geschikt voor verschillende slaaphoudingen

Het matras van 90x210 is zeer geschikt voor verschillende slaaphoudingen. Zo heb je rugslapers, buikslapers en zijslapers. Voor een rugslaper is het belangrijk dat een matras ondersteuning biedt aan de onderrug. Zijslapers hebben juist extra ondersteuning nodig bij de heupen en de schouders. Ben je een buikslaper? Kies dan voor een stevig matras, waardoor de bekkenzone nooit te diep wegzinkt in het matras.