Kingsize bedden bij Swiss Sense

Het matras onze kingsize bedden vallen op door de grootte en luxe uitstaling. Dit matras is kwalitatief hoogwaardig, duurzaam en beschikt over een zeer prettig ligcomfortabel. De pocketvering kern is uitstekend en biedt optimale ondersteuning. Naast de vlakke varianten zijn er ook kingsize bedden met een elektrisch verstelbare box te koop. De boxspring kan dan met een druk op de knop in elke gewenste positie versteld worden. De grote afmeting van de kingsize bedden nodigt uit tot een multifunctioneel gebruik. Boxsprings met een lederen bekleding zijn opvallende meubels, die bijzonder mooi zijn om te zien. Het luxe en majestueuze design geeft je slaapkamer een zeker elan. Het is een feit dat je niet om deze in het oog springende bedden heen kunt kijken.


Royale kingsize boxsprings

In een hotelsuite staat een Kingsize Boxspring koninklijk. Wat te denken van een huwelijkssuite met een Kingsize Boxspring of Hotelboxspring compleet met romantisch beddengoed. Creëer thuis jouw unieke romantische suite in jouw eigen slaapkamer met een mooi Kingsize Boxspring in favoriete kleuren. Deze Kingsize Boxsprings zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren en zijn een duurzame investering vor het interieur van een slaapkamer. De Kingsize Boxsprings zijn ook een prachtig huwelijkscadeau. Koop een Kingsize bed voor je nieuwe slaapkamer. Bekijk ook de collectie Amerikaanse Bedden. De boxsprings kunnen in vele stoffen en kleuren geleverd worden, zo kunt u dus ook een witte boxspring samenstellen.


Het bed van je dromen zelf samenstellen

Naast het selecteren van de gewenste hardheid van de pocketvering matras, kunt u kiezen voor verschillende breedtematen van 140, 160, 180 of 200cm en lengtematen van 200, 210 of 220cm. Daarnaast is deze boxspring leverbaar in de kleuren wit en zwart en altijd uitgevoerd in onderhoudsvriendelijk eco-leder. Wenst u tenslotte om het geheel verder aan te kleden, dan bieden wij optioneel een luxueus hoofdbord en bijhorend bedtextiel aan. Kortom; een hotelboxspring wordt speciaal voor u op maat gemaakt en is eindeloos genieten