Boxspring met voetbord

Bij een boxspring zit niet standaard een voetbord, wel een hoofdbord. Toch wordt er vaak een boxspring met hoofdbord en voetbord gekocht. Dit maakt de uitstraling van een boxspring compleet. Daarnaast heeft een voetbord naast een mooie uitstraling ook nog enkele handige functies. Zo houdt het bijvoorbeeld jouw matrassen en topdekmatras tegen, zodat deze niet kunnen verschuiven. Ook blijft op deze manier het dekbed op zijn plek.

Voetbord boxspring met tv lift

Je hebt zelfs de mogelijkheid om een voetbord boxspring met tv lift te kopen. Zo kun je heerlijk in bed tv kijken en zodra je klaar bent, dan verdwijnt de tv weer in het voetenbord. Je hoeft hierdoor geen gaten in de muur te boren en ook alle kabels zijn netjes weggewerkt. 

Stel je boxspring met voetbord naar eigen wens samen

Het voordeel van een boxspring met voetbord is dat het voetbord in dezelfde kleur en hetzelfde materiaal gestoffeerd wordt als de boxspring. Hierdoor heb je een mooi geheel. Daarnaast kun je het uiterlijk en het comfort aanpassen naar jouw wensen en naar jouw lichaam. Weet je niet goed wat voor type matras en topmatras bij jouw lichaam past? Raadpleeg dan een van onze slaapadviseurs in de winkel of online. 

De afmetingen van een boxspring met voetbord

Je kunt een boxspring met voetbord in allerlei afmetingen verkrijgen. Kies je voor een breedte van 140, 160, 180 of 200 cm? Daarnaast heb je ook verschillende lengtematen. Hierbij heb je de keuze uit 200, 210 of 220 cm. De juiste lengte van je boxspring is 20 cm langer dan jouw lengte. De boxspring met voetbord van 180x200 en van 160x200 zijn een van de meest verkochte afmetingen. 

Boxspring met voetbord kopen?

Je kunt een boxspring met voetbord eenvoudig online bestellen. Online vind je een ruim assortiment aan boxsprings die je zelf naar eigen wens en comfort kunt samenstellen. Wanneer je liever eerst wilt proefliggen op je nieuwe boxspring, dan kan dat uiteraard in een van onze Swiss Sense winkels. We laten je graag onze verschillende boxspring modellen zien en geven je natuurlijk een persoonlijk slaapadvies op maat. Ook online kun je onze slaapadviseurs raadplegen voor een persoonlijk slaapadvies.

Om er zeker van te zijn dat je echt tevreden bent met jouw nieuwe boxspring met voetbord, bieden wij 90 dagen proefslapen aan. Dat is slapen zonder zorgen. 

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.