Bedroom story van Pauline

Woont in: Bussum

Woont met: man Harmen en twee zoons Reinier (9 jaar) en Diederik (6 jaar)

Ochtend- of avondmens: ochtendmens (wel na snoozen!), 's avonds is mijn batterij leeg dus als ik dan mijn kussen ruik ben ik al vertrokken.

Type slaper: zijslaper, ik krijg daardoor nu wel rimpels bij mijn decolleté, haha.

Slaapt op: Boxspring Royal Olympus

Te volgen via: @PaulineWingPauline Bisschop - Wingelaar woont samen met haar man Harmen en twee zoons Reinier (9 jaar) en Diederik (6 jaar) in Bussum. Jarenlang stond een nieuw bed al hoog op haar wishlist. Pauline heeft boxspring Royal Olympus helemaal naar wens samengesteld. “Nu zijn we na een vakantie zo blij dat we lekker thuiskomen en in ons eigen bed kunnen slapen”. Laat je inspireren door de ‘Bedroom story’ van Pauline en lees alles over haar interieur, slaapkamer en routines.

Stel deze boxspring zelf samen

“Ooit in een hotel hebben ze de knuffels van mijn zoontje in bed neergelegd alsof ze het aan het slapen waren. Sindsdien doe ik dat elke ochtend bij het bed van Died.”

Pippi Langkous huis

Pauline en Harmen wilden graag een ‘gek huis’ dus toen dit huis op hun pad kwam, paste het perfect in dit plaatje. “Mijn huis is echt een Pippi Langkous huis. Het is een houten huis, wat best speciaal is en waardoor het een beetje Zweeds aanvoelt. We zijn hiervoor van Naarden-Vesting naar Bussum verhuisd. Ik ben nog steeds zoekende in het vinden van onze interieurstijl. Ik ben heel druk en chaotisch, daarom wilde ik de kleuren in huis graag rustig houden. De stijl is te omschrijven als industrieel gecombineerd met natural living. Het contrast van een betonnen vloer met natuurlijke aardetinten geeft een speels effect. De kleuren in het interieur zijn nu nog heel braaf dus hier mogen wel wat eye-catchers bij komen.”

Vraag een stofstaal aan

Een oase van rust

De slaapkamer van Pauline heeft een romantische sfeer door het balkon waar de zon op komt. Naast een slaapkamer is deze ruimte ook direct een badkamer en een inloopkast dus er is bewust gekozen voor rustige kleuren. "Het is echt een oase van rust. Een plek waar de kinderen elke ochtend naartoe komen en waar we met z’n allen opstarten.”

Tijd voor een nieuw bed

Jarenlang stond een bed al hoog op de wishlist van Pauline. Samen met Harmen heeft ze een Swiss Sense winkel bezocht voor haar nieuwe boxspring. “In de winkel konden we proefliggen en hebben we ons laten adviseren over het slaapcomfort. Ik probeer heel braaf elke week de topper om te draaien, zoals ons werd geadviseerd. Mijn wensen voor een nieuw bed waren: een hoog, breed en elektrisch bed met een lekker dik dekbed en veel kussens. Het liefst met een linnen hoofdbord in een natuurlijke kleur. Dat is gelukt! Ik heb boxspring Royal Olympus precies zo samen kunnen stellen. Nu zijn we na een vakantie zo blij dat we lekker thuiskomen en in ons eigen bed kunnen slapen."

"Ons zoontje heeft ook een bed uit de collectie van Swiss Sense. Dat kan ik alle ouders écht aanraden. Hij ligt als een zeester in bed. Het is een twijfelaar (140 cm breed) dus als er iemand komt logeren is het ideaal. Ook hij is nu zo blij om thuis te komen na een vakantie, onlangs zei hij nog ‘mijn eigen douche en bed zijn wel het lekkerste’.”

Stel boxspring samen

Ochtend- en avondroutine

"Ik ben echt een hele goede slaper en een ochtendmens maar ik moet wel altijd even goed wakker worden. Mijn wekker gaat meestal rond half 7 (en dan nog een paar keer snoozen!) en vervolgens blijf ik nog even met de jongens in bed liggen. Daarna ga ik douchen, de kinderen helpen met aankleden en dan ontbijten. In het weekend mogen de kinderen de iPad erbij halen zodat wij heerlijk rustig wakker kunnen worden."

"In de avond gaat mijn telefoon vanaf half 10 op slaapstand. Zo heb ik minder ruis en word ik niet meer afgeleid. De kinderen liggen in bed en dan heb ik de tijd om een goed gesprek met Harmen te voeren of om lekker met een glas wijn op de bank te hangen. Ik heb zoveel energie dat in de avond mijn batterij op is. Als ik mijn kussen ruik, slaap ik al.”

Een stylingtip van Pauline: “Ik werd door mijn familie verafschuwd dat ik zo traag was met keuzes maken, maar nu ben ik daar blij mee. Gun jezelf tijd om keuzes te maken en neem geen overhaaste beslissingen. Maak moodboards om te ontdekken welke stijl bij jou past. Als je er echt niet uitkomt, dan kun je natuurlijk altijd advies vragen aan een interieurstylist.”

Bekijk alle bedroom stories

In de online rubriek Bedroom stories kijken we iedere maand binnen in de slaapkamer van een van onze klanten.

Bekijk alle bedroom stories

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.