Laatste kans!
15% korting op boxsprings en bedden
Dag
Uur
Min
Sec
Stofstalen bestellen Stofstalen bestellen

Vraag eenvoudig je stofstaal aan

Bij Swiss Sense stel je jouw slaapsysteem helemaal naar wens samen. Daar hoort natuurlijk ook de stofsoort en -kleur van jouw dromen bij. Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte stof.

 

We begrijpen dat het soms lastig is om uit alle mogelijkheden die er zijn een keuze te moeten maken. Welke kleur staat nu het beste in jouw slaapkamer? Hoe komt die kleur tot zijn recht bij het licht in je slaapkamer? Of wanneer je online bestelt, hoe kies je nu de juiste kleur op basis van een foto? Een foto kan er nét weer wat anders uit zien dan in het echt. Kortom, we begrijpen dat het soms beter is om een stofstaal te ontvangen. Hiermee zie je gemakkelijk of de kleur die je gekozen hebt past bij jouw nachtkastjes, gordijnen of muur én of de kleur voldoet aan jouw verwachtingen. Bestel daarom gemakkelijk je stofstaal naar keuze via onze website.

 

Selecteer de kleur van het staaltje welke je wenst te ontvangen, laat je adresgegevens achter en wij sturen je het staaltje toe. Na verzending nemen wij contact met je op. Je kunt maximaal 3 staaltjes bestellen. Vergeet niet onderaan de pagina op 'Verzenden' te klikken. 

  

Let op: omdat jouw bed speciaal voor jou gemaakt wordt wanneer je de order plaatst, kan het zijn dat de kleurtoon van jouw bed iets afwijkt van de eerder ontvangen stofstaal. 

Alle Stofstalen | Swiss Sense