Waterdichte matrasbeschermer

De voordelen van een waterdichte hoeslaken

De waterdichte moltons in ons assortiment zijn waterdicht, maar toch ventilerend. De bovenzijde van deze moltons bestaat namelijk uit de 100% duurzame en natuurlijke vezel Tencel. Textiel gemaakt van Tencel neemt tot 50% meer vocht op dan katoen, is zachter dan zijde, en is ook nog eens koeler dan linnen. De onderzijde is gemaakt van Dermofresh. Dit is een speciale techniek die ervoor zorgt dat de molton flinter dun is, water tegenhoudt en goed kan ademen. De waterdichte molton is daarnaast huisstofmijt werend, antibacterieel en antiallergisch.

De afmetingen van een waterdichte matrasbeschermer

Een waterdichte matrasbeschermer is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Dus of je nu op zoek bent naar een eenpersoons of een tweepersoons molton, bij Swiss Sense vind je een molton in verschillende afmetingen voor zowel volwassenen als kinderen. De meest populaire afmetingen zijn: waterdichte molton 90x200, waterdichte molton 160x200 en de waterdichte molton 180x200.

Een matrasbeschermer waterdicht

Een waterdichte molton is er zowel voor matrassen als toppers en split-toppers. Wanneer je een bed hebt met een lattenbodem , dan ligt hier vaak een matras bovenop met een hoogte van ongeveer 20 tot 30 centimeter. Voor dit type matras is de waterdichte molton geschikt.

Heb je een boxspring met daar bovenop een topmatras ? Dan kun je het beste kiezen voor de waterdichte topper molton. Bij een elektrische boxspring heb je te maken met een split-topper. Ook voor deze topper heb je een passende waterdichte molton.

Alle waterdichte moltons zijn daarnaast rondom voorzien van een elastische band. Daardoor blijft deze goed op zijn plek zitten gedurende jouw nachtrust. We raden aan om naast de waterdichte molton ook nog een hoeslaken te gebruiken.

Overig waterdicht beddengoed

Naast een waterdichte molton voor jouw matras vind je in ons assortiment ook een waterdichte molton kussensloop met dezelfde eigenschappen als de matrasbeschermers. Ook bij dit product raden we aan om ook nog een kussensloop te gebruiken.

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.