Boxsprings

Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken.


Snel leverbare boxsprings

Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Compleet 2 persoonsbed kopen

Bij Swiss Sense kun je eenvoudig het complete 2 persoonsbed van je dromen samenstellen. Je hebt de keuze uit diverse bedden inclusief comfortabele matrassen en bedbodems voor een optimale nachtrust. Ook kun je de bedbodem voorzien van een potenset zodat je nog stabieler ligt. De potenset zorgt voor de levensduur en de ondersteuning van de lattenbodems.

De combinatie van lattenbodem en matras zorgt voor de juiste ondersteuning en comfort. Het is daarom verstandig om deze als set te kopen en niet enkel één van de twee onderdelen los te vervangen. Het juiste ledikant zorgt dan nog voor een optimaal design en luxeuze uitstraling. Wanneer bij je 2 persoons bed nu enkel het matras is versleten, kun je deze eenvoudig vervangen. Bekijk de complete collectie matrassen voor het model dat aansluit bij jouw wensen.

Verschil tussen ledikanten en boxsprings

Wat is nou het verschil is tussen ledikanten en boxsprings? Een boxspring bestaat uit drie onderstelen die zorgen voor het comfort. Dit zijn de box, het matras en de topper. De box is voorzien van pocket- of bonellvering die zorgt voor de 1e laag ondersteuning. Dan wordt deze voorzien van een matras en topper. Deze drie lagen zorgen voor een optimale ondersteuning en comfort voor een perfecte nachtrust.

Ledikanten bevatten over het algemeen twee lagen ondersteuning: de bedkader inclusief de bedbodem en het matras. Dit is ook het geval bij een tweepersoonsbed. Dat het twee lagen zijn in plaats van drie wil echter niet direct zeggen dat een boxspring beter is dan een ledikant. Het heeft ook veel te maken met je fysieke situatie en persoonlijke voorkeuren. Het is daarom verstandig om een keer in de winkel te gaan proefliggen om zo je ideale 2 persoons bed te vinden.

Diverse type 2 persoonsbed met matras

Ledikanten zijn doorgaans in meer verschillende uitvoeringen beschikbaar dan boxsprings. Boxsprings zijn namelijk bijna altijd voorzien van een type stof of leder met eventueel accenten van hout. Dit kan bij Swiss Sense ledikanten ook, inclusief tweepersoonsbed opties. Er zijn echter geen complete massief houten of metalen ledikanten opgenomen in het assortiment. Gestoffeerde of lederen ledikanten wel, waarbij de tweepersoonsbed varianten bijzonder populair zijn.

Populaire afmetingen tweepersoonsbed

Een populaire afmeting is 180x200 cm maar je hebt de keuze uit 9 verschillende  tweepersoons afmetingen. In het principe worden breedtematen tot 120 cm omschreven als eenpersoonsbedden. Dan wordt de breedtemaat 120 cm en veelal ook 140 cm, omschreven als twijfelaar. Breder dan 140 cm wordt omschreven als 2 persoons bed.  

Naast de uitgebreide collectie 2 persoonsbedden biedt Swiss Sense ook kingsize modellen aan. Deze zijn nog groter en ruimer. De naam kingsize is namelijk enkel gericht op de afmeting en minder op het type bed.

Je kunt eenvoudig het 2 persoons bed naar eigen wens samenstellen. Kies de gewenste kleur, bedbodem en matras. Je hebt ook nog de optie om het 2 persoonsbed compleet te laten monteren door onze gespecialiseerde bezorgers.

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.