Donzen Dekbedden 240x220

Dekbed van dons 240x220

Dons wordt beschouwd als de meest luxe en comfortabele vulling voor een dekbed. Het voelt namelijk heel comfortabel en zacht aan. Een dekbed van dons in de maat 240x220 voelt daarnaast ook heerlijk licht aan. Het materiaal ventileert heel goed en het heeft een hoog isolerend vermogen. Hierdoor ervaar je vrijwel de gehele nacht een constante temperatuur onder dit dekbed van dons 240x220.

Donzen dekbed 240x220 voor ieder seizoen

Een donzen dekbed van 240x220 is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Denk hierbij aan een zomerdekbed, een winterdekbed en een 4-seizoenen dekbed. Aan een dekbed worden ook altijd warmteklasse toegekend. Warmteklassen zijn gerelateerd aan de dikte van een dekbed. Hierbij is warmteklasse 1 het meest warme en dikste dekbed. Warmteklasse 4 is het dunste dekbed en ook het minst koel.

Verschillende soorten dons

Bij Swiss Sense vind je dekbedden van verschillende soorten dons. Zo hebben we een donzen dekbed 240x220 met een vulling van eendendons of ganzendons. De eigenschappen van eenden- en ganzendons zijn vrijwel gelijk aan elkaar. Ze bieden allebei een fantastische isolatie van lichaamswarmte aan. Het verschil zit hem wel in de grootte van de donsvlokken. Omdat ganzen groter zijn, zijn de donsvlokken ook hoger. Het heeft hierdoor een hogere vulkracht en een beter isolatievermogen dan eendendons.

Donzen dekbed 240x220 met een keurmerk

De donzen dekbedden van Swiss Sense zijn voorzien van diverse keurmerken. Een daarvan is bijvoorbeeld het Downpass keurmerk. Dit keurmerk stelt zeer strenge eisen op het gebied van dierenwelzijn voor het verkrijgen van dons. Het dons met dit keurmerk wordt op verantwoorde wijze geproduceerd en is afkomstig uit streng gecontroleerde en traceerbare toeleveringsketens. Daarnaast bevatten alle donzen dekbedden 240x220 ook het Nomite keurmerk. De dekbedden met dit keurmerk bevatten een zeer dicht geweven tijk die bescherming biedt tegen mijten. Het is dus geschikt voor alle personen met een huisstofmijtallergie.

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.