Zomerdekbed 140x200

Vind jouw zomerdekbed 140x200 bij Swiss Sense

Hoge temperaturen overdag zorgen voor warme nachten en dat heeft een effect op je slaapcomfort. Vind je het moeilijk om de slaap te vatten als de temperaturen hoog oplopen? Of word je vaak zwetend wakker? Een zomerdekbed is dan een goede oplossing. Omdat een zomerdekbed 140x200 gemaakt is van luchtige materialen en goed vocht reguleert, biedt het een prima slaapcomfort en hou je zelfs tijdens de warmste nachten het hoofd koel.

Zomerdekbed 140x200 voor warme zomernachten

Bij Swiss Sense vind je dekbedden voor elk seizoen. Met een zomerdekbed ervaar je een koele en frisse nachtrust. Ideaal voor wie snel last heeft van de hitte. Een zomerdekbed is licht van gewicht, ventileert goed en is vochtregulerend. Zweet je veel ‘s nachts? De vochtregulerende werking van een zomerdekbed zorgt ervoor dat het niet klam aanvoelt. Een dekbed voor de zomer heeft warmteklasse 4, de laagste warmteklasse die garandeert dat je het niet snel warm hebt onder het dekbed. Zo word je elke ochtend uitgerust wakker.

Zomerdekbedden in verschillende afmetingen

In het assortiment bij Swiss Sense vind je dekbedden in diverse afmetingen: van 135x200 tot 260x220. Welk formaat jij nodig hebt, hangt af van de grootte van je bed. Standaard is een dekbed altijd wat breder dan je bed, zodat je altijd voldoende deken hebt. Een zomerdekbed 140x200 is geschikt voor een eenpersoonsbed met de afmetingen 90x200. Slaap je in een tweepersoonsbed of -boxspring 180x200 ? Dan passen er makkelijk twee dekbedden 140x200 naast elkaar. Dat biedt als voordeel dat jij en je partner elk een dekbed kunnen kiezen dat is aangepast aan je persoonlijke voorkeuren.

Onderhoud van je zomer dekbed 140x200

Een zomerdekbed 140x200 gevonden dat aan je wensen voldoet? Daar geniet je natuurlijk graag zo lang mogelijk van. Om je zomerdekbed fris te houden en de levensduur te verlengen, is het belangrijk dat je dagelijks je bed laat luchten en dat je de slaapkamer goed ventileert. Zo kan het vocht verdampen en voorkom je dat je dekbed vochtig blijft. Zeker bij zwoele zomernachten is goed verluchten een must. Dalen de temperaturen weer en gaat je zomerdekbed even de kast in? Dan is het aangeraden om het dekbed te wassen voor je het opbergt.

Het juiste dekbed 140x200 voor een optimale nachtrust

Het dekbed dat het meest geschikt is voor jou, hangt af van jouw slaapwensen. Heb je last van allergieën? Dan is een anti-allergisch dekbed een goede keuze. Als je nood hebt aan een dekbed dat elk seizoen een aangenaam slaapcomfort garandeert, kies je het best voor een 4-seizoenendekbed of wissel je halfjaarlijks af tussen een winter- en een zomerdekbed. Je vindt dekbedden 140x200 in verschillende materialen, met elk hun unieke eigenschappen. Hulp nodig bij je keuze? Raadpleeg de dekbedwijzer of kom langs in onze winkels voor advies van onze slaapexperts. Liever online bestellen? Stel je vragen via de chat.

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.