Technoflex 3000 Lattenbodem Elektrisch

Afmeting*
vanaf

Vind de dichtsbijzijnde winkel bij jou in de buurt.

Lattenbodem Technoflex 3000  ​

Naast ondersteuning voor jouw matras en extra ventilatie, zorgt Lattenbodem Technoflex 3000 voor nog betere drukverdeling van je lichaam. De 42 veerkrachtige latten zijn gemaakt van sterk berkenhout. 9 daarvan zijn voorzien van schuifjes, waarmee je gemakkelijk zelf de hardheid bepaalt bij je schouders en heupen. ​

De latten lopen bij lattenbodem Technoflex 3000 over het frame heen. Dus wanneer je twee lattenbodems naast elkaar plaatst, blijft de ondersteuning en ventilatie over de hele breedte van jouw bed behouden. Zo slaap je ook in het midden heerlijk comfortabel.  ​

Dankzij de melamine afwerking trekt vocht niet in het hout. Daardoor gaat jouw nieuwe lattenbodem nog langer mee. ​

Deze lattenbodem is elektrisch verstelbaar. Er zit een afstandsbediening met een kabel vast aan de lattenbodem. Zo is deze altijd binnen handbereik.  Deze lattenbodem is ook verkrijgbaar in een vlakke of handverstelbare variant.

Deze lattenbodem kan gebruikt worden voor zowel pocketvering als met schuim gevulde matrassen en is geschikt voor mensen met een lichaamsgewicht tot 130 kg. In combinatie met een potenset, biedt lattenbodem Technoflex 3000 een goede basis voor jouw (nieuwe) matras. Deze potenset wordt er niet bij geleverd, maar kan er los bij besteld worden. 

Specificaties

Collectie
Technoflex
Aantal latten
42
HoudershelpIconImage
Verende houders
Materiaal frame
Beuken
HoogtehelpIconImage
6cm

Bijpassende producten

Klanten-reviews

5
gebaseerd op 1 beoordelingen
Gregory Talloen
thumbsUpImageAlt

trilt zoals vibrator

thumbsDownImageAlt

stand 4 is te hard

goed maar mijn man vind dit niet angenam

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.