Technoflex 6000 Schotelbodem Elektrisch

vanaf Special Price 1.658,- Regular Price 1.658,-

Maak je slaapcomfort compleet en combineer je lattenbodem met één van onze matrassen. Je ontvangt nu 50% korting op je lattenbodem bij aankoop van een matras.

Levertijd: de levertijd wordt opgehaald
Afbeelding vergroten
Details

Schotelbodem Technoflex 6000  ​

Naast ondersteuning voor jouw matras en extra ventilatie, zorgt Lattenbodem Technoflex 6000 voor nog betere drukverdeling van je lichaam. De 13 rijen met in totaal 65 schotels zijn gemaakt van stevig kunststof. 5 rijen zijn voorzien van schuifjes, waarmee je gemakkelijk zelf de hardheid bepaalt bij je schouders en heupen. 

De schotels lopen bij lattenbodem Technoflex 4000 over het frame heen. Dus wanneer je twee lattenbodems naast elkaar plaatst, blijft de ondersteuning en ventilatie over de hele breedte van jouw bed behouden. Zo slaap je ook in het midden heerlijk comfortabel.  

Deze lattenbodem is elektrisch verstelbaar. Met de draadloze afstandsbediening is het tevens mogelijk twee bedden met elkaar te synchroniseren, wanneer je deze naast elkaar plaatst. Deze lattenbodem is ook verkrijgbaar in een vlakke variant.

Deze lattenbodem combineer je het beste met schuim gevulde matrassen, maar kan ook gebruikt worden met een geveerd matras. Het maximale lichaamsgewicht is 140 kg. In combinatie met een potenset, biedt lattenbodem Technoflex 6000 een goede basis voor jouw (nieuwe) matras. Deze potenset wordt er niet bij geleverd, maar kan er los bij besteld worden. 

Specificaties
 • Collectie
  Technoflex
 • Aantal schotels
  65
 • Hoogte ?
  7cm
 • Type
  Schotelbodems
Bijpassende producten
Reviews over
Write Your Own Review
Je kunt alleen een review schrijven als je bent ingelogd. Log hier in of maak een account aan

Reviewvoorwaarden

We zetten alle reviews online. We controleren wel altijd eerst of reviews voldoen aan onze reviewvoorwaarden. Deze controles gebeuren handmatig. Daardoor kan het zijn dat het enkele dagen duurt voordat een review zichtbaar is. Bekijk onze reviewvoorwaarden >