Witte Boxsprings

Een boxspring is vandaag de dag een van de meest populaire slaapsystemen. Met name de witte boxspring is de laatste jaren ongekend populair. De witte boxspring staat prachtig in vrijwel elke slaapkamer en combineert gemakkelijk met de rest van jouw interieur. Bekijk de complete collectie boxsprings en vind het model van jouw dromen.


Witte Boxspring voor ieder Interieur | Swisssense.nl

Witte boxspring in elk interieur

Wil jij graag een rustige en frisse sfeer in jouw slaapkamer aanbrengen? Kies dan voor een boxspring in een witte kleur. De witte boxspring is op talloze manieren inzetbaar en past bij diverse stijlen. Een wit lederen hoofdbord past bijvoorbeeld perfect in een modern en strak interieur. In een landelijk en knus interieur staan de verschillende stoffen in wittinten prachtig. Ook in een stoere of Scandinavische stijl is de witte boxspring een echte aanvulling. Kortom, bij Swiss Sense vind je een witte boxspring voor elk interieur!

Witte Boxspring zelf samenstellen | Swisssense.nl

Stel zelf je boxspring samen

Boxsprings staan bekend om hun fantastische slaapcomfort. Een boxspring bestaat uit meerdere onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan de onderste bak met daarin een metalen of houten frame. Daarbovenop ligt het matras van pocketvering, traagschuim, comfortschuim of latex. Bovenop het matras ligt vaak de topper, die zorgt voor extra comfort en ventilatie. De boxsprings bij Swiss Sense zijn helemaal af te stellen naar persoonlijke wensen en voorkeuren. Kies bijvoorbeeld zelf het type vering en de hardheid van het matras. Daarnaast kunnen de boxsprings bij Swiss Sense uitgevoerd worden in verschillende stoffen en kleuren waardoor er voor iedereen een passende boxspring gemaakt kan worden.

Wij helpen u graag verder | Swisssense.nl