Boxspring Leer

Boxspring Lederlook | Swisssense.nl

Een stijlvolle boxspring uitgevoerd in lederlook

Wanneer je toe bent aan een nieuw bed of een compleet nieuwe inrichting van je slaapkamer, moet je beslist eens nadenken over een boxspring in lederlook. Het grote comfort van een boxspring is spreekwoordelijk, en dit type bed is in een nog altijd groeiend aantal slaapkamers terug te vinden. Als je eens iets echt geheel anders wilt, dan is een lederlook boxspring een erg mooi alternatief voor een traditioneel uitgevoerd bed. De lederlook heeft de afgelopen jaren veel aan populariteit gewonnen vanwege de bijzondere uitstraling en het eenvoudige onderhoud.

Een boxspring in lederlook geeft je slaapkamer net dat beetje meer!

Met een in lederlook uitgevoerde boxspring in je slaapkamer, geef je de ruimte net dat beetje extra mee dat nodig is om het plaatje compleet te maken. Een lederlook boxspring heeft een luxe uitstraling die zich moeiteloos aanpast bij veel verschillende inrichtingen. Een boxspring in lederlook is verkrijgbaar in uiteenlopende trendy kleurstellingen en verschillende designs. Je hebt onder meer de keuze voor een hoofdeinde met een ronde of rechte vorm die volledig egaal of geknoopt kan zijn uitgevoerd. Voor iedere smaak en voorkeur is er zeker een prachtige lederlook boxspring te vinden!

De boxspring in lederlook: mooi, duurzaam en eenvoudig te onderhouden!

Een boxspring in lederlook geeft je slaapkamer veel aangename grandeur mee. Daarnaast is lederlook sterk en gemakkelijk te onderhouden en reinigen. In tegenstelling tot leer kan lederlook niet craqueleren en blijft daardoor langer mooi. Goede lederlook is bijna niet van echt leer te onderscheiden en is vaak een stuk betaalbaarder en dat is natuurlijk mooi meegenomen. Er zijn verschillende soorten lederlook met allemaal hun eigen uitstraling. Je kunt onder meer kiezen uit Crush of Eco-Leder die stuk voor stuk van topkwaliteit zijn. 

Maak van je slaapkamer een paleisje met bijvoorbeeld een witte boxspring in lederlook!