Verkoopadviseur

Locatie: Ninove

Goed slapen is essentieel om het beste uit jezelf te kunnen halen!

Als verkoopadviseur bij Swiss Sense draag jij bij om de levenskwaliteit van mensen te verhogen door het geven van het beste slaapadvies!

Wat ga je doen…

Met jouw communicatieve vaardigheden en empathisch vermogen weet jij met iedere klant contact te maken en hen het gevoel te geven dat zij welkom zijn. Jij hebt een passie voor de wereld van slaapcomfort, je kent de producten en weet de klantbehoefte en het productaanbod optimaal te combineren.

In deze functie draait alles om het juiste advies en jij weet als geen ander hoe je de verwachtingen van de klant kunt overtreffen. Van verkoopadviesgesprekken tot orderverwerking, klachtafhandeling en het creëren van een inspirerende showroom; jouw dag is nooit hetzelfde.

Het beste advies op maat, oprechte interesse en de juiste service zorgen voor tevreden en terugkomende klanten. Klanten blij maken staat bij jou als Slaapadviseur altijd op nummer 1 en daarom zijn wij blij met jou!

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent energiek, gemotiveerd en enthousiast;
 • Je bent representatief, klant- en resultaatgericht;
 • Je hebt niet alleen sterke communicatieve skills, maar kan ook goed met het werken op de computer overweg;
 • Je hebt bij voorkeur werkervaring opgedaan in de hospitality, commercie of Retail.

Daarnaast:

 • Ben jij minimaal 24 uur en maximaal 30 uur per week beschikbaar;
 • Ben je flexibel inzetbaar en ook op zaterdag en zondag beschikbaar;
 • Woon je in de omgeving van Ninove.

Dit verdien jij bij ons…

 • Work hard, play hard, sleep better; een goed vast salaris én additioneel te behalen bonussen op basis van prestatie;
 • 20 vakantiedagen op basis van een voltijdsdienstverband en afhankelijk van je tewerkstelling in het voorafgaandejaar;
 • Get empowered: een uitdagende job met veel ruimte voor eigen initiatief;
 • Daarnaast hebben we een regeling in België waarbij medewerkers een leasefiets kunnen aanschaffen;
 • Een top werksfeer!

Voel je thuis bij Swiss Sense

Werken bij Swiss Sense betekent werken in een prachtig familiebedrijf van Nederlandse bodem. Met de vierde generatie van familie Diks aan het roer, is Swiss Sense de laatste vijftien jaar uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Denemarken. De internationale groeiambities van ons jonge, bevlogen leiderschapsteam maakt dat we continu vooruit bewegen. Ons succes? Al 100 jaar produceren en verkopen we met hart en ziel een groot assortiment stijlvolle slaapsystemen. Onze deskundigheid, ambitie en vooral onze mensen maken het verschil.Met zo'n 1100 medewerkers in vijf verschillende landen en daarnaast ook nog een eigen productiefaciliteit op de Filippijnen, staan wij graag dichtbij onze klanten en elkaar, door dicht bij onszelf te blijven. Creativiteit, elkaar uitdagen en kansen creëren zijn hierin sleutelwoorden. Bij Swiss Sense hebben wij aandacht voor talent en dagen we je uit om te doen wat jij het beste kunt. Dat geeft de energie die je kunt gebruiken om je dromen waar te maken, samen met ons als onderdeel van onze familie.

Daar kom jij je bed voor uit!

Enthousiast? Verras ons dan met jouw CV en motivatie, via recruitment@swisssense.com .

Terug naar vacature overzicht

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.