Twijfelaar matrassen voor een comfortabele nachtrust

Misschien wil je er één aanschaffen om 's nachts knus tegen je partner aan te kruipen. Of lig je liever alleen, dan heb je meer dan voldoende ruimte en is je bed altijd comfortabel warm. Of het kan zijn dat je gewoon wat minder ruimte in je slaapkamer tot je beschikking hebt. Wat de reden ook mag zijn de twijfelaar is en blijft een populair type bed.

 

Het wordt omschreven als een compromis tussen een eenpersoons en tweepersoons bed. Waarbij er geregeld onduidelijkheid is of er een breedte van 120 of 140cm wordt bedoeld. In de collectie bij Swiss Sense zie je twijfelaars van verschillende merken, in diverse uitvoeringen. En uiteraard, we bieden je ook de keuze met betrekking tot bijpassende hoeslakens, dekbedden en andere beddengoed om geheel op maat het bed van je dromen samen te stellen. Maar we beginnen bij het belangrijkste onderdeel: de twijfelaar matras.


Afmetingen van een twijfelaar matras

De standaardbreedte voor een eenpersoons matras is 80 of 90 cm. Bij een tweepersoons bed is 160 of 180 cm gebruikelijk, hoewel steeds meer mensen een breedte van 200 of zelfs 220 cm prefereren. De afmetingen van twijfelaar matrassen liggen daar tussenin. Met een breedte van 120 of 140 cm geeft het je net meer bewegingsruimte dan een eenpersoonsbed. Slaap je met zijn tweeën, dan laat het je toch genieten van een comfortabele nachtrust, omdat zowel jij als je partner genoeg ruimte hebben om heerlijk te kunnen slapen.

 

Slaap je alleen, dan is een twijfelaar sneller opgewarmd door je lichaamswarmte dan een tweepersoons bed. Dit maakt het slapen tijdens de wat koudere maanden een stuk aangenamer.


Diverse type twijfelaar matrassen

Swiss Sense levert diverse soorten matrassen, geheel op maat voor je twijfelaar. Daarbij is het van belang om goed na te denken over je persoonlijke wensen. Lig je bijvoorbeeld liever wat harder of wat zachter? Heb je het snel warm of koud ‘s nachts?

 

Elk type matras heeft zijn eigen specifieke eigenschappen die kunnen aansluiten bij jouw wensen. Hierbij heb je de keuze in verschillende type matrassen, zoals pocketvering of koudschuim. Wat je ook wilt, Swiss Sense is een totaalleverancier als het aankomt op een gezonde nachtrust. Kijk in de collectie bij Swiss Sense, laat je goed voorlichten of kom langs in één van onze winkels. Wij zijn je graag van dienst bij het samenstellen van jouw ideale slaapkamer.

  1. AEROMAX Polaris Matras 1+1 gratis
    AEROMAX Polaris Matras
    vanaf Special Price 1.309,-