2 persoons matras bij Swiss Sense


Wordt u wel eens wakker met rugpijn? Of heeft u zelfs na een lange nacht slapen het idee dat u nog niet uitgeslapen bent? Dan heeft u waarschijnlijk een slecht matras. Een goed matras is onmisbaar. Alleen zo kunt u ongestoord slapen. Met een tweepersoons matras van goede kwaliteit wordt u pas echt uitgeslapen wakker. Zo kunt u weer energiek aan uw dag beginnen. Wat precies een goed tweepersoons matras is, is voor ieder persoon weer verschillend. Elk lichaam is anders en heeft weer voordeel bij een ander soort matras. Het is dus zeer verstandig om de verschillende type matrassen goed te vergelijken. Wel is het belangrijk dat uw lijf voldoende ondersteuning heeft. Alleen zo zorgt u ervoor dat u optimaal tot rust kunt komen.

Een goede basis voor uw 2 persoons matras

Als u op zoek bent naar een nieuw tweepersoons matras, is het verstandig om bij uw keuze goed na te denken over wat uw lichaam nodig heeft. Want er bestaan veel verschillende typen matrassen. Zo zijn er tweepersoons matrassen van koudschuim, traagschuim, pocketvering en bonellvering. Een goed matras kan van de binnenkant ook bestaan uit pocketvering icm met schuim. Het grote voordeel hiervan is, dat het matras voldoende ventilatie krijgt. Zelfs latex wordt tegenwoordig gebruikt voor uw tweepersoons matras. Matrassen van dit materiaal kunnen zich helemaal aanpassen aan het lichaam. Dit maakt het ligcomfort optimaal.

Uw perfecte tweepersoons matras


Een goed 2 persoons matras zorg voor een goede nachtrust. Hoewel het persoonsgebonden is welke matras voor u perfect is, zijn er wel een aantal zaken waar u op kunt letten. Ten eerste is daar de lengte van het matras. Ideaal gesproken is de het tweepersoons matras minstens 20 centimeter langer dan u zelf bent. Een zeer populair model in het matras 140x200cm. Tevens heeft u over het algemeen keuze tussen zachte, medium en harde matrassen. Waar u voor kiest, hangt samen met uw eigen voorkeur. De ene persoon slaapt nu eenmaal lekkerder op een zacht matras, terwijl de ander een goede nachtrust krijgt op een hard matras. Als u de juiste keuze maakt, wordt uw tweepersoons matras weer een plek waar u echt tot rust komt. Of u er nu alleen slaapt of samen met uw partner, slecht slapen behoort tot het verleden. Van een juiste keuze van uw tweepersoons matras heeft u lange tijd veel plezier. Want op een comfortabel matras raakt u pas echt uitgerust.

Koop een tweepersoonsmatras

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.