Koudschuim topdekmatras 140x200

Simplr Fresh Topper
vanaf
productCardIconAltVentilatie:
productCardIconAltDrukverdeling:
productCardIconAltHardheid:
Zacht
vanaf
productCardIconAltVentilatie:
productCardIconAltDrukverdeling:
productCardIconAltHardheid:
Stevig
vanaf
productCardIconAltVentilatie:
productCardIconAltDrukverdeling:
productCardIconAltHardheid:
Stevig
vanaf
productCardIconAltVentilatie:
productCardIconAltDrukverdeling:
productCardIconAltHardheid:
Stevig

Op zoek naar een koudschuim topper 140x200?

Om goed te kunnen functioneren overdag is jouw slaapcomfort enorm belangrijk. Met een topmatras of topper verhoog je dat comfort. Op een matras van het formaat 140x200 dient een topper als extra ondersteuningslaag. Slaap je op twee eenpersoonsmatrassen naast elkaar en heb je last van de naad tussen de twee matrassen? Een topper lost dat probleem op door de naad te bedekken. Een koudschuim topper 140x200 is een prima keuze voor wie graag stevig ligt en het ‘s nachts snel warm heeft.

Stevig ligcomfort met een koudschuim topper 140x200

Koudschuim toppers bestaan volledig uit veerkrachtig schuim. De hoeveelheid schuim die in de topmatras verwerkt is, wordt uitgedrukt in een HR-waarde (High Resilience). Hoe hoger de HR-waarde, hoe meer schuim en hoe veerkrachtiger het materiaal wordt. Dankzij de veerkracht ontstaat er nooit kuilvorming en wordt je lichaam altijd goed ondersteund. Lig je graag stevig? Dan is een koudschuim toppdekmatras 140x200 dus ideaal. Bovendien is koudschuim vochtregulerend en ventilerend, zodat je zelfs bij hoge temperaturen comfortabel slaapt.

Verschillende types koudschuim topmatrassen

Bij Swiss Sense kies je koudschuim toppers 140x200 in verschillende uitvoeringen. Slaap je op een boxspring waarvan de twee helften elektrisch verstelbaar zijn? Dan is een split-topper heel handig omdat je daarbij ook beide helften afzonderlijk kunt verstellen. Wil je een topmatras die jou koel houdt in de zomer, die vochtregulerend is of waarvan de hoes makkelijk wasbaar is? Neem een kijkje bij ons uitgebreide aanbod en vindt de koudschuim topper 140x200 die aan jouw wensen voldoet.

Geniet lang van een koudschuim topper 140x200

Een koudschuim topper 140x200 heeft een lange levensduur: hij gaat wel 12 tot 15 jaar mee. Hoe lang je koudschuim topmatras precies meegaat, hangt af van een aantal factoren, zoals je lichaamsgewicht en hoe goed de topper onderhouden wordt. Wil je je topmatras zo lang mogelijk in goede conditie houden? Stofzuig hem dan regelmatig, laat je bed steeds goed verluchten en keer je topper af en toe om. Gebruik best ook een molton als extra beschermlaag en om te voorkomen dat er vocht in je (top)matras terecht komt.

Topmatrassen bij Swiss Sense

Heb je hulp nodig bij je keuze voor de geschikte topdekmatras? Stel je vragen online via de chat of kom langs in een Swiss Sense-winkel en laat je adviseren door onze slaapspecialisten.

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.