Slapen op een hotelbed

De hotelbedden uit de collectie van Swiss Sense zijn de favoriet van luxe hotels en vakantieparken. Swiss Sense is trotse partner van Van der Valk Exclusief. Zo zorgen we samen voor een optimale slaapbeleving voor hun gasten. Wil je graag een nachtje proefslapen bij een Van der Valk hotel of heb je hier juist geslapen en wil je meer informatie over het bed? Wij vertellen je er meer over.

 • Favoriet van luxe hotels

  Favoriet van luxe hotels

  De hotelbedden staan in vele luxe hotels, boutique hotels en vakantieparken in binnen- en buitenland. Het ultieme bewijs van hotelkwaliteit.​
 • Gemaakt voor vele nachten slaapplezier

  Gemaakt voor vele nachten slaapplezier

  De hotelbedden worden met veel deskundigheid, zorg en aandacht handgemaakt door ervaren vakmensen. Het resultaat: gegarandeerd jarenlang goed slapen.
 • Het hotelgevoel voor thuis

  Het hotelgevoel voor thuis

  De bedden uit de hotelcollectie van Swiss Sense zijn er ook voor jou. Geniet elke dag van het slaapcomfort van een echt hotelbed, gewoon in je eigen slaapkamer. ​​
Wil jij dat fijne hotelgevoel thuis ervaren?

Wil jij dat fijne hotelgevoel thuis ervaren?

Stel jouw hotelbed helemaal zelf samen, in stijl en comfort. Om het ultieme gevoel van luxe te creëren en de juiste ondersteuning voor elk lichaam te geven, zijn de hotelbedden voorzien van hoogwaardige pocketvering matrassen. Deze matrassen passen zich moeiteloos aan jouw lichaam aan, bieden optimale ondersteuning en verminderen het effect van bewegingen van jouw partner. Een rijkelijk gewatteerde topper voegt een extra laag van zachtheid toe. Zo geniet je elke dag van het slaapcomfort van een echt hotelbed, maar dan thuis. Dát slaapt lekker. 

Over RCN Vakantieparken

Over RCN Vakantieparken

Op de RCN Vakantieparken in Nederland geniet je van een heerlijke vakantie op de mooiste plekjes midden in de natuur.

Iedere camping en ieder vakantiepark van RCN is uniek en beschikt over een eigen karakter. Met altijd de keuze uit kampeerplaatsen en verhuuraccommodaties én niet te vergeten: standaard een prachtige ligging midden in de natuur. 

Op dit matras slaap je bij RCN Vakantieparken:

Partner worden van Swiss Sense?

Meer weten over de zakelijke mogelijkheden voor hotels en vakantieparken? Neem dan contact op met: business@swisssense.nl

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.