Solden acties
Profiteer nog t/m maandag
Dag
Uur
Min
Sec

Matras buikslaper

10 producten

Filter sluit filters
Set Descending Direction
Filter
 1. Slaaphouding Buikslaper
 1. Rhythm Beat Matras 15% korting
  Rhythm Beat Matras
  vanaf Special Price 849,- 
 2. Gazella Comfort II Pocketvering Matras 15% korting
  Gazella Comfort II Pocketvering Matras
  vanaf Special Price 314,50 
 3. Rhythm Time Matras 15% korting
  Rhythm Time Matras
  vanaf Special Price 749,- 
 4. Gazella Comfort IV Pocketvering Matras 15% korting
  Gazella Comfort IV Pocketvering Matras
  vanaf Special Price 654,50 
 5. Simplr One Matras 15% korting
  Simplr One Matras
  vanaf Special Price 129,- 
 6. AEROMAX Polaris Matras 15% korting
  AEROMAX Polaris Matras
  vanaf Special Price 713,- 
 7. Rhythm Pace Matras 15% korting
  Rhythm Pace Matras
  vanaf Special Price 529,- 
 8. Rhythm Flow Matras 15% korting
  Rhythm Flow Matras
  vanaf Special Price 599,- 
 9. Rhythm Repeat Matras 15% korting
  Rhythm Repeat Matras
  vanaf Special Price 599,- 
 10. AEROMAX Aventi Matras 15% korting
  AEROMAX Aventi Matras
  vanaf Special Price 883,- 

10

per pagina

Een matras voor buikslapers

Je slaaphouding bepaalt mee welke matras voor jou het meest geschikt is. Rugslapers en zijslapers hebben bijvoorbeeld nood aan een zachtere matras voor voldoende ondersteuning, terwijl buikslapers net nood hebben aan een harde matras om de rug zo recht mogelijk te houden. Hoe beter je matras is aangepast aan jouw slaaphouding, hoe beter je nachtrust. En hoe beter je nachtrust, hoe beter je in je vel zit. Kies dus zeker niet zomaar de eerste de beste matras uit.

Stevige matras voor buikslapers

Slaap jij meestal op je buik? Dan raden we je een wat stevigere matras aan. Een stevige matras voorkomt dat je bekkenzone wegzakt en dat je met een holle rug ligt. Als buikslaper is het immers belangrijk om je rug zo recht mogelijk te houden. Goede matrassen voor buikslapers zijn vaak pocketvering matrassen, maar ook traagschuim, koudschuim of volkern matrassen kunnen geschikt zijn.

Een goede buikslaper matras voor een goede nachtrust

Het is erg belangrijk dat je matras comfortabel ligt en een goede ondersteuning biedt aan jouw lichaam. Heb je soms last van lichamelijke klachten? Kijk dan even na of jouw matras wel de juiste is voor jouw slaaphouding en lichaamsbouw. Laat je bij je keuze voor een nieuwe buikslaper-matras gerust adviseren door onze slaapspecialisten. Zij helpen je graag op weg. Graag een snelle check? Gebruik onze matraswijzer en vind aan de hand van enkele vragen jouw geschikte matras.

Geniet zo lang mogelijk van je nieuwe matras

Als je een nieuwe matras aanschaft, dan wil je er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Door je matras goed te onderhouden, verleng je de levensduur. Om ongemakken als huisstofmijt en schimmels te voorkomen, reinig je je matras het best regelmatig. Wist je dat je je matras ook makkelijk kan stofzuigen om ze zo een snelle reinigingsbeurt te geven? Met een molton en een hoeslaken over je matras creëer je extra bescherming tegen vlekken en geurtjes. Laat ook regelmatig je dekbed luchten. Zo geniet je elke nacht van een heerlijk fris bed.

Extra ondersteuning met een hoofdkussen voor buikslapers

Heb je de ideale buikslaper matras gevonden? Dan is het slim om die matras te combineren met een hoofdkussen dat aan je slaaphouding is aangepast en voldoende ondersteuning biedt. Neem eens een kijkje in het uitgebreide aanbod aan hoofdkussens voor buikslapers. Fan van katoen, dons of latex? Bij Swiss Sense vind je ongetwijfeld het hoofdkussen dat matcht met jouw slaapgewoontes.