• Favoriet van luxe hotels

  Favoriet van luxe hotels

  De hotelbedden staan in vele luxe hotels, boutique hotels en vakantieparken in binnen- en buitenland. Het ultieme bewijs van hotelkwaliteit.​
 • Gemaakt voor vele nachten slaapplezier

  Gemaakt voor vele nachten slaapplezier

  De hotelbedden worden met veel deskundigheid, zorg en aandacht handgemaakt door ervaren vakmensen. Het resultaat: gegarandeerd jarenlang goed slapen.
 • Het hotelgevoel voor thuis

  Het hotelgevoel voor thuis

  De bedden uit de hotelcollectie van Swiss Sense zijn er ook voor jou. Geniet elke dag van het slaapcomfort van een echt hotelbed, gewoon in je eigen slaapkamer. ​​
Wil jij dat fijne hotelgevoel thuis ervaren?

Wil jij dat fijne hotelgevoel thuis ervaren?

Stel jouw hotelbed helemaal zelf samen, in stijl en comfort. Om het ultieme gevoel van luxe te creëren en de juiste ondersteuning voor elk lichaam te geven, zijn de hotelbedden voorzien van hoogwaardige pocketvering matrassen. Deze matrassen passen zich moeiteloos aan jouw lichaam aan, bieden optimale ondersteuning en verminderen het effect van bewegingen van jouw partner. Een rijkelijk gewatteerde topper voegt een extra laag van zachtheid toe. Zo geniet je elke dag van het slaapcomfort van een echt hotelbed, maar dan thuis. Dát slaapt lekker. 

Stel hotelbed samen
Over De Krim Texel

Over De Krim Texel

Bij De Krim Texel beschikt over 9 verschillende parken verspreid over Texel. Prachtige campings, het best uitgeruste vakantiepark van Texel met vele faciliteiten, een rustig bungalowpark, een luxe appartementencomplex en een stijlvol hotel. 

De parken liggen op de mooiste plekken van Texel: altijd grenzend aan natuur en dichtbij duinen, strand en zee! Op de parken vindt u vele verschillende accommodaties. Van knusse kampeerplekken in de duinen tot zeer luxe villa’s met eigen wellness.

Op deze boxspring slaap je bij De Krim Texel:

Het comfort van Boxspring Home 180 is als volgt opgebouwd: twee pocket 500 matrassen, beide in de hardheid firm met daarbovenop een veerkrachtige Gazella Comfort I topper. Ervaar het ultieme gevoel van luxe en de juiste ondersteuning voor elk lichaam.

Stel deze boxspring samen

Partner worden van Swiss Sense?

Meer weten over de zakelijke mogelijkheden voor hotels en vakantieparken? Neem dan contact op met: business@swisssense.nl

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.