Shop the look: De slaapkamer voor de kerstliefhebber

Ben jij een echte kerstliefhebber en wil jij niet alleen jouw woonkamer maar ook jouw slaapkamer omtoveren tot een kerstparadijs? Dat snappen wij helemaal! Creëer een winterse kerstsfeer door gebruik te maken van warme kleuren zoals donkergroen en rood. Voeg accessoires met gouden accenten toe om het geheel extra feestelijk te maken. Laat je inspireren door deze slaapkamer en breng jouw eigen slaapkamer in de kerstsferen.

Shop the look:
De slaapkamer voor de kerstliefhebber

Boxspring Home 180

Ben jij een echte kerstliefhebber en wil jij niet alleen jouw woonkamer maar ook jouw slaapkamer omtoveren tot een kerstparadijs? Dat snappen wij helemaal! Laat je inspireren door deze slaapkamer en breng jouw eigen slaapkamer in de kerstsferen.


Shop the look

  1. At Home by Beddinghouse Cosy Corduroy Dekbedovertrek Green
    At Home by Beddinghouse Cosy Corduroy Dekbedovertrek Green
    Special Price 179,95
  1. Zo!Home Satinado Dekbedovertrek Spicy Red 20% korting
    Zo!Home Satinado Dekbedovertrek Spicy Red
    vanaf Special Price 47,96 Regular Price 59,95

Creëer een winterse kerstsfeer door gebruik te maken van warme kleuren zoals donkergroen en rood in combinatie met gouden accenten. Voeg accessoires toe zoals geurkaarsen en plaids om jouw slaapkamer extra gezellig te maken. Zo tover jij jouw slaapkamer helemaal om tot een feestelijke maar ook fijne ruimte waar je heerlijk kunt slapen.