Alleen deze week!
15% korting op boxspring Home 223
Dag
Uur
Min
Sec
Winactie

Back to School Winactie

Maak je klaar voor een frisse start met onze Swiss Sense - Back to School campagne. Na een lange periode van even wegdromen, is het nu tijd om weer in het studieritme te komen. De wekker gaat. Tijd om dromen waar te maken. Begin uitgerust aan het nieuwe schooljaar. Of je nu op kamers gaat, een nieuwe studie start, of aan een nieuw schooljaar begint. Met jouw nieuwe wekker start jij het jaar energieker dan ooit.

Laat jouw gegevens achter in onderstaand formulier en maak automatisch kans op één van de vijf gloednieuwe digitale wekkers van Swiss Sense. Wakker worden was nog nooit zo stijlvol en comfortabel!

{{block class="Emico\ReactAPI\Block\ReactRender" template="Emico_ReactApi::react-component.phtml"}} {{block class="Emico\ReactAPI\block\ReactData" template="Emico_ReactApi::data.phtml"}}

Winactie  - Actievoorwaarden en spelregels

Algemeen

1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Swiss Sense B.V. uitgeschreven actie: Winactie zomertijd (hierna: actie).

2. De actie loopt van 14.08.2023 t/m 27.08.2023.

3. Deelname aan deze actie is gratis. Deelname vindt plaats wanneer gegevens worden achtergelaten in het deelnameformulier. Vanaf dat moment wordt er kans gemaakt om te winnen.

4. Elke deelnemer maakt kans op de beschikbaar gestelde prijzen.

5. Swiss Sense kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen, aanpassen of stopzetten. Een eventuele herziende versie van de actievoorwaarden zal op de website worden geplaatst voorzien van een datum.

6. Door deelname verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de inhoud van deze actievoorwaarden.

 

Deelname

7. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan de actie.

8. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij deelname aan de actie.

9. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en woonachtig zijn in Nederland of België of Duitsland. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

10. Medewerkers van Swiss Sense en aan haar gelieerde vennootschappen en overige personen die zijn betrokken bij de organisatie van de actie zijn uitgesloten van deelname.

11. De persoonsgegevens die in het kader van de actie worden verkregen, worden alleen gebruikt door Swiss Sense voor de desbetreffende actie. Door deel te nemen aan deze winactie gaat de deelnemer er mee akkoord dat zijn/haar naam wordt vermeld via de social media kanalen van Swiss Sense indien hij/zij gewonnen heeft.

 

Uitslag

14. Winnaars worden binnen 10 werkdagen na sluiten van deze actie persoonlijk geïnformeerd via het mailadres dat zij hebben achtergelaten.

15. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

16. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Swiss Sense.

17. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

18. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met de klantenservice van Swiss Sense via 085 0687 777 of per e-mail via contact@swisssense.nl. U ontvangt binnen 7 kalenderdagen na de ontvangstbevestiging telefonisch of via e-mail een reactie.