Geurkaars Moments Forest Breeze

Geurkaars Forest Breeze zorgt voor een rustgevende geurencombinatie in jouw slaapkamer. De kalmerende geurenmix van bloemen, hout en frisse lucht zorgt voor jouw dagelijkse dosis rust.

Vind de dichtsbijzijnde winkel bij jou in de buurt.

Forest Breeze

Een lange wandeling in het bos laat je kennismaken met de kalmerende geurenmix van bloemen, hout en frisse lucht. Het moment waarop je alles loslaat en heerlijk kunt ontspannen. De rustgevende geurencombinatie van citrus, munt, roos en ho-blad, zorgt voor jouw dagelijkse dosis rust. Slaap lekker!

Geurkaars Forest Breeze

Meteen geurkaarsvoor in jouw slaapkamer creëer jeopeenluxueuzemanier eenrustgevendesfeer. Zo word jij weer even teruggebracht naar dat ene fijne moment in jouw leven.De prachtige glazen pot iseen leuke accessoire voor in jouw slaapkamer,woonkamerof als cadeau aan iemand anders.De geurForestBreezeis perfect voor in de avond voordat je heerlijk gaat slapen.Deze geurbestaat uit de volgende mix van ingrediënten.


Cultivar:
een zoete, kalmerende citrusolie die helpt bij luchtzuivering en activering van je immuunsysteem.

Ho-blad:
een regulerende olie die helpt bij het verbeteren van je immuunsysteem en ideaal is voor een algemene huidverzorging, ook voor de gevoelige huid.

Kruizemunt:
een zoete en verfrissende aroma die opwekkend en zuiverend werkt. Ideaal om je te focussen en om een positieve stemming te creëren.

Violet:
een therapeutische olie die helpt bij ontspanning en rust. Ook is deze olie perfect voor verkoudheid.

Roos:
een ontstekingsremmende olie die helpt tegen slapeloosheid.

 Ambergris en Tonka:
verzorgende oliën.

Tips voor gebruik

Tips voor gebruik

Deze luxe geurkaars brandt maar liefst tot 40 uur. Met de volgende tips kun jij zo lang mogelijk genieten van jouw geurkaars:

1. Laat de bovenlaag volledig smelten voordat je de kaars voor de eerste keer uitblaast, zo voorkom je dat er een gat in de was brandt.
2. Zorg dat het lontje niet langer is dan een halve centimeter. Je kunt de lont gemakkelijk korter knippen als deze te lang is. Zo walmt de kaars niet.
3. Vermijd tocht, hierdoor zal de kaars aan één kant sneller opbranden. Valt de tocht niet te vermijden? Draai je kaars dan af en toe.


Let op: Laat brandende kaarsen nooit onbeheerd achter en brand geen kaarsen op of in de buurt van brandbare materialen. Plaats de kaars op een stabiele en hittebestendige ondergrond en houdt de kaars buiten bereik van kinderen en huisdieren. Brand de kaars niet langer dan 3-4 uur. Blaas de kaars uit als er minder dan 1 cm wax over is, om verhitting en breken van het glas te voorkomen.

Verbeter jouw nachtrust

Verbeter jouw nachtrust

Als slaapspecialist helpen wij je graag bij het verbeteren van jouw nachtrust. Een goede nachtrust is namelijk noodzakelijk om te functioneren en te presteren, zowel fysiek als mentaal, in jouw dagelijkse leven. Onze geurencollectie helpt met zijn ontspannende eigenschappen, om jouw deze welverdiende en rustgevende nachtrust te bezorgen. Zo kun je elke dag het beste uit jouw leven halen.

Ontdek de gehele geurencollectie >

Ontdek de andere collecties

Forest Breeze Fresh Linen Good Morning Sunshine Summer NightInner Peace Happy Remedy

Specificaties

Collectie
Forest Breeze
Materiaal
Glas , eco-vriendelijke mix van koolzaad en soja wax
Inhoud
220 g
Ingrediënten
alpha-methyl-1, 3-benzodioxole-5-propanal, carvone, trans-3,7-dimethyl-2,6-octadien-1-ol (geraniol), 7-acetyl-(1,8)-octahydro-1,1,6,7-tetramethylnapthalene, linalool.
Branduren
40 uur

Bijpassende producten

Klanten-reviews

5
gebaseerd op 1 beoordelingen
Hylke
thumbsUpImageAlt

Communicatie, levering, product

thumbsDownImageAlt

Prijs is wat aan de hoge kant

Heldere communicatie, snel geleverd en bovenal een fantastische en unieke, frisse geur. Echt een aanrader voor een lekker ruikende slaapkamer.

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.