Dixxius Support Neksteun Hoofdkussen

Dit hoofdkussen is het meest geschikt voor zij- en rugslapers. Het is de juiste keuze als je regelmatig nekklachten hebt. Het kussen bevat aan alle zijden 3D-Air ventilatiestof voor een verkoelend effect en is anti-allergisch.

Vind de dichtsbijzijnde winkel bij jou in de buurt.

Voor wie is dit hoofdkussen geschikt?

  • Geschikt voor zij- en rugslapers

  • Vormt zich goed naar jouw houding

  • Ergonomisch en orthopedisch

  • Goede nekondersteuning

  • Wasbaar

Het Dixxius Hoofdkussen Neksteun Support is speciaal ontwikkeld om extra nekondersteuning te bieden met een vulling van Syndonfill® polyester vezels. Ook bevat het kussen aan alle zijden 3D-Air ventilatiestof voor een verkoelend effect. Kortom: een heerlijk kussen dat fris aanvoelt en je nek goede ondersteuning biedt.

Materiaal

Dit kussen is gevuld met circa 800 gram Syndonfill® polyester bolletjes, wat ervoor zorgt dat het kussen voorvormt en de druk verlaagt. De tijk is gemaakt van 100% polyester perkal stof. In combinatie met de ventilerende zijdes biedt dit optimale ventilatie. Alle materialen zijn bovendien antiallergisch en antihuisstofmijt.

Slaaphouding

Dit kussen is met name geschikt voor rug- en zijslaper door de gemiddelde hardheid en hoogte. De vulling is bovendien speciaal ontwikkeld voor mensen die regelmatig nekklachten hebben. 

Specificaties

Garantie
2 jaar (volgens Navem voorwaarden)
Vulling
Syndonfill Polyester Ball Fiber
Tijk
100% Poli Perkal Stof
Collectie
Dixxius
Maat - kussenhelpIconImage
50x60cm
Materiaal
Synthetisch
Navulbaar
1
Anti huisstofmijt
1
Neksteun
Ja
Inhoud
1 stuk
Vulgewicht
800 gr

Bijpassende producten

Klanten-reviews

4.5
gebaseerd op 2 beoordelingen
van Tienen
thumbsUpImageAlt

Neksteun werkt echt

Prima kussen met neksteun

Eindhoven
thumbsUpImageAlt

Ligt heerlijk

We slapen eindelijk weer lekker!

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.