Boxspring 200x220

Boxsprings in de maat 200x220 bij Swiss Sense

Geniet van het ultieme slaapcomfort met een boxspring 200x220. Deze luxe boxspring, ook wel een kingsize boxspring genoemd, biedt extra veel ruimte voor twee personen. Daarmee garandeert deze boxspring een ontspannen lighouding voor iedereen. Dankzij de hoge box is het bovendien erg prettig en gemakkelijk om in en uit het bed te stappen. Daarnaast heeft een kingsize boxspring met matras en topper een uitstekende vering en goede vochtafvoer. Aarzel dus niet langer en gun jezelf een boxspring 200x220.

Waaruit bestaat een boxspring 200x220?

Een complete boxspring bestaat uit verschillende onderdelen, namelijk een gestoffeerde bedbodem, een matras en een topper. Omdat de bedbodem al onderdeel is van de boxspring, heb je dus geen extra bedbodem meer nodig. In de collectie bij Swiss Sense kun je verschillende kingsize boxsprings vinden met een mooi hoofd- en voetenbord.


Ook vind je er zowel vlakke als (elektrisch) verstelbare boxsprings waarmee je makkelijk anders kunt gaan liggen zonder dat je een verkeerde lichaamshouding aanneemt. Doordat de boxspring een goede binnenvering heeft, ervaar je een evenwichtige verdeling van je lichaamsgewicht. De boxspring volgt je lichaamsvormen en biedt een ergonomisch verantwoorde ligpositie. Zo zul je geen last krijgen van rug- of nekklachten. Ook zijn bedden met opbergruimte zeer populair omdat hiermee de beschikbare ruimte in je slaapkamer optimaal kan worden benut.

Boxsprings 200x220 zijn er in vele vormen en kleuren

Bij Swiss Sense vind je boxsprings 200x220 in verschillende kleuren, materialen en vormen. Zo zijn er boxsprings met een stalen of houten bedbodem, frame en pootjes. Het voordeel van een boxspring 200x220 met een stalen constructie is dat deze nog steviger is dan een houten boxspring. Een houten constructie heeft vaak echter een wat klassiekere en natuurlijkere uitstraling dan een stalen constructie. De keuze voor een bepaald type matras en eventueel topmatras is zeer belangrijk. Door te kiezen voor een matras en topmatras die bij je passen, zorg je ervoor dat je elke nacht kunt genieten van optimale ondersteuning en een heerlijke nachtrust.


Naast verschillende soorten boxsprings, kun je daarom bij Swiss Sense ook kiezen uit verschillende soorten (top)matrassen. Zo zijn er onder andere matrassen van koudschuim, traagschuim, latex, pocketvering en binnenvering.


Een boxspring 200x220 biedt jou (en je partner) niet alleen extra veel ruimte in bed, maar het zorgt ook voor maximaal slaapgenot en een ontspannen lighouding. Bovendien ziet dit chique hotelbed er schitterend uit en heeft het ook nog eens een lange levensduur. Al met al een echte verrijking voor je slaapkamer.

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.