Boxspring 140x210

Ontspannen slapen op je boxspring 140x210

Slaap je nog steeds op een bed dat je misschien goede herinneringen geeft, maar ook steeds meer rugklachten? Of is het tijd om je eenpersoonsbed te vervangen voor een bed waar ook je partner comfortabel kan slapen. Er zijn verschillende redenen om een nieuw bed te kopen. Als je de aanschaf van een nieuw bed overweegt, bedenk dan twee dingen. Je nieuwe bed moet je jaren ligcomfort verschaffen en het vormt de basis van een complete slaapkamerinrichting. Als je regelmatig in hotels overnacht, heb je zelf ervaren hoe comfortabel een goed boxspringbed kan zijn. Zou je thuis ook niet zo'n bed willen? Kijk in het assortiment van Swiss Sense en maak je keuze.

Een ruime keuze in boxprings 140x210 en slaapkamerbenodigdheden

Als jij en je partner graag knus slapen, kun je kiezen voor een klassieke twijfelaar. Bij dit type bed is je matras breder dan dat van een eenpersoonsbed, maar minder breed dan een tweepersoonsmatras. Een matras voor een goede twijfelaar kan 120 cm of 140 cm breed zijn. De lengte is standaard 200 cm zoals bij een boxspring 140x200 . Echter, als je van nature langer bent, is het slim om te kiezen voor een grotere lengtemaat. Je zou in aanmerking kunnen komen voor een matras van 140x210 cm. Nu je de maat van je matras bepaald hebt, kun je jouw optimale bed samenstellen. Kies voor een boxspring met een pocketveringmatras of een bonellveringmatras. Kies een boxspring met een stevige lattenbodem en denk er ook aan om een bijpassende topper aan te schaffen. Vind je het fijn om voordat je gaat slapen nog even een boek te lezen of een film te kijken? Kijk dan naar een boxspring van 140x210 cm die elektrisch verstelbaar is. Het zal je veel ligcomfort geven.

Kwaliteit en advies van Swiss Sense

Swiss Sense biedt je een ruime keuze. Wil je een ombouw voor je boxspring in een bepaalde kleur? Zoek je een ombouw van hout, bekleed met een zachte en hoogkwalitatieve stof of ga je voor de luxe van echt leer? Wij maken het mogelijk om je bed compleet op maat samen te stellen. Wij leveren ook dekbedden die exact passen op een boxspring van 140x210 cm en hebben een ruim assortiment beddengoed. Je kunt kiezen voor een dekbedovertrek in een uniforme kleur, of je maakt een keuze uit de vele romantische, speelse of artistieke prints. Onderschat ook niet het belang van een goed hoofdkussen. Een hoofdkussen dat helemaal is afgestemd op je manier van slapen geeft je hoofd, schouders en nek de juiste ondersteuning, zodat je ook echt kunt spreken van een goede nachtrust. Stel je boxspring online samen en vraag onze servicegerichte productspecialisten gerust om advies.

Andere populaire maten zijn de boxspring 160x210 en boxspring 180x210 .

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.