Bedroom story van Michelle

Woont in: een jaren 30 woning in Heemstede

Woont met: dochter, man en hond

Type slaper: zij- en rugslaper

Slaapt op: Boxspring Lifestyle by vtwonen Cinnamon

Te volgen via: @interieurvanmies

Michelle is interieurstyliste en content creator. Samen met haar man Wyb, jonge dochter Philou en hond Ollie is ze onlangs vertrokken uit de drukke stad en verhuisd naar een plek met net even wat meer ruimte. Het huis? Een karakteristieke jaren 30' woning met oude details die ze stap voor stap omtovert tot een stijlvol, beige walhalla. Kijk binnen in haar slaapkamer met elementen uit de woonstijlen Japandi en Scandinavisch.

Stel deze boxspring zelf samen

“Wat ons interieur kenmerkt zijn lichte, aardse kleuren, aangekleed met warme elementen zoals hout en planten om het geheel spannend te houden." De slaapkamer is voor Michelle dé plek om op te laden. Het zachte tapijt en opvallende behang vormden de basis. “Het behang heb ik als styliste eerder gebruikt en ik was toen opslag verliefd.”

“We hadden al een boxspring uit de collectie van Swiss Sense en wisten dus dat de bedden erg lekker liggen. Ons oude bed was zo'n 11 jaar oud en zeker toe aan vervanging.” Haar oog viel in de winkel op de luchtige, moderne boxsprings uit de Lifestyle by vtwonen collectie. “We werden erg blij van de keuzemogelijkheden bij Swiss Sense. Zo hebben we zelfs de champagnekleurige pootjes kunnen uitzoeken, die weer perfect passen bij de bedlampjes en voetenbank. Dat maakt het chic. De voetenbank is voor Michelle zowel een stijlvolle als praktische toevoeging. “Ik kan mijn beddengoed erin kwijt, maar het staat ook statig en maakt mijn slaapkamer echt compleet.”

Om te beoordelen hoe de kleur van het bed in haar slaapkamer tot zijn recht komt, vroeg Michelle gratis stofstalen aan. “Nadat ik de stofstalen had ontvangen, koos ik voor een mooie lichte variant, namelijk de stof Noble Natural. Om het bed nog meer in zijn kracht te zetten koos ik voor een krakend wit dekbedovertrek met vier hoofdkussens, waarin ik in kleur varieer. Daar voeg ik nog enkele sierkussens aan toe voor meer kleur en diepte.”

Vraag een stofstaal aan

De slaapkamer is een belangrijke plek waar Michelle graag veel tijd doorbrengt. Met een tweede kindje op komst wilde ze graag wat extra comfort aan haar bed toevoegen door te kiezen voor een elektrische verstelbare uitvoering. “Bij mijn eerste kindje vond ik het bijvoorbeeld niet fijn dat ik niet even gemakkelijk rechterop kon zitten en daarvoor altijd met veel kussens moest werken. Dat extra comfort wilde ik nu heel graag. Een goede keuze, want we maken daar nu al zo ontzettend veel gebruik van, bijvoorbeeld bij het lezen van een boek of het kijken van een serie.”

Ook mooie verlichting en sfeervolle decoratie verdienen een belangrijke plek in Michelles slaapkamer. Het lampje op het nachtkastje is van haar schoonmoeder geweest en maakt het extra persoonlijk. De designerlamp op het dressoir vond ze via marktplaats. “Naast verlichting op de nachtkastjes zelf kozen we ook voor bijpassende leeslampjes aan het bed. Waar de schemerlampjes vooral sfeer geven, gebruiken we de dimbare lampjes aan het bed juist voor het lezen van een boek vlak voor het slapengaan of wanneer we ’s nachts onverhoopt wakker worden. Daarnaast zijn de meeste boeken en vaasjes cadeautjes van haar man. Ik geloof dat je slaapkamer, net als de rest van je interieur, moet weerspiegelen waar jij blij van wordt.”

Stel deze boxspring zelf samen

Bekijk alle Bedroom stories

In de online rubriek Bedroom stories kijken we iedere maand binnen in de slaapkamer van een van onze klanten.

Bekijk alle Bedroom stories

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.