Bedroom story van Katja

Met: hond Bommel

Houdt van: sporten, wandelen, interieur en met vrienden zijn

Droomt van: een eigen bed and breakfast
Slaapt op: Boxspring Web-Only Sparkle Deluxe

Te volgen via: @thuiskomenbij

Drie jaar geleden verhuisde Katja vanuit haar ouderlijk huis naar een nieuwbouwappartement. Haar passie voor interieur en liefde voor kringloopvondsten maakten dat lege ruimtes en witte muren plaatsmaakten voor kleur en warmte. Laat je inspireren door de ‘bedroom story’ van Katja en kijk binnen in haar stijlvolle slaapkamer met een vleugje antiek en Boxspring Web-Only Sparkle Deluxe.

Stel deze boxspring zelf samen

“Ik houd van een geborgen en warm interieur, zeker in de slaapkamer. En daar horen persoonlijke spullen bij.” Naast haar kringloopparels pronkt daarom aan de muur ook een foto van hond Bommel in zijn jongere jaren. Een waardig lid van het huishouden. Want hoewel het eigenlijk niet de bedoeling is dat Bommel in de slaapkamer slaapt, betrapt Katja hem daar wel eens op.

Wanneer je de slaapkamer binnenkomt, springt het rijke behang met bloemmotief met daarvoor het strakke, donkere bed direct in het oog. De warme, donkere kleuren van groen en okergeel gecombineerd met rijke materialen zoals het velours beddengoed en marmer geven de ruimte direct een luxe en geborgen gevoel. “Ik vind het leuk als mijn interieur anders is dan dat van anderen en houd van zachte materialen met harde kleurcontrasten.” De antieke accessoires en kringloopvondsten zorgen voor een stijlvolle, maar bescheiden klassieke touch.

Om een stijlvolle en eigentijdse sfeer te creëren, koos Katja voor een tijdloze strakke basis met Boxspring Web-Only Sparkle Deluxe. “Toen ik net in mijn nieuwe huis trok, mocht een fijn bed niet ontbreken. Om goed onder het bed te kunnen stofzuigen, ging ik specifiek op zoek naar een bed met hoge poten. Ik vond dit bed online bij Swiss Sense en stelde het precies samen zoals ik zelf wilde. Gemakkelijk en snel geregeld! Sindsdien droom ik elke avond heerlijk weg.”

Stel deze boxspring zelf samen

Of haar slaapkamer nu echt klaar is? “Nee, ik vind het te leuk om ermee bezig te zijn. Zo leuk zelfs dat ik er ooit over na heb gedacht iets met mijn passie voor interieur te doen.” Tot op heden blijft het echter bij dromen: “Ik heb het nooit echt gedurfd. Daarom probeer ik alle ideeën in mijn eigen huis toe te passen.”

Bekijk alle bedroom stories

In de online rubriek Bedroom stories kijken we iedere maand binnen in de slaapkamer van een van onze klanten.

Bekijk alle bedroom stories

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.