Bedgeheimen Wendy van Wanten Bedgeheimen Wendy van Wanten

67% van de Vlamingen ziet hun slaapkamer als een cocon waar niemand anders mag komen. Zo blijkt uit ons onderzoek over de slaapgewoontes van de Vlaming. Cocoonen in de slaapkamer is één van de bedgeheimen van Wendy van Wanten en haar partner Frans Vancoppenolle met wie ze al ruim 15 jaar samen is. Benieuwd naar hun andere bedgeheimen? In deze special onthullen ze hun top 3.

Bedgeheimen Wendy van Wanten


Slaapster: Wendy van Wanten
Woont in: ?
Type slaper: ?
Ochtend- of avondmens?: ?
Droomt van: ?
Slaapt op: Boxspring Royal Metropolis

Bedgeheimen Wendy van Wanten


Slaapster: Wendy van Wanten
Woont in: ?
Type slaper: ?
Ochtend- of avondmens?: ?
Droomt van: ?
Slaapt op: Boxspring Royal Metropolis

Bedgeheimen Wendy van Wanten

Titel 1

Wist je dat maar liefst 54 procent van de Vlaamse koppels elke avond op hetzelfde tijdstip naar bed gaat als zijn of haar partner? En van die groep stapt dan weer 88 procent met zijn/haar partner in hun gezamenlijke bed. Slechts 1 op 10 slaapt apart in een eigen bed.
Na 50 jaar gaan Nicole & Hugo nog elke avond samen naar bed. “Ik denk dat we in al die jaren nog maar twee keer niet samen zijn gaan slapen omdat het echt niet anders kon”, zegt Hugo Sigal. “Onze slaapritmes lopen nog altijd mooi gelijk. Rond 23.00 uur gaan we naar bed en tussen 7.30-8.30 uur worden we ongeveer gelijk wakker. Na onze gezamelijke ‘goeiemorgen morgen’, doen we nog een babbeltje over van alles en dan staat Nicole op om de koffie te zetten. Ze laat mij altijd nog eventjes snoozen.”

Ontbijt op bed

De slaaprituelen van Wendy zijn niet haar enige bedgeheimen. “Ontbijt op bed is bij ons thuis een traditie bij leuke gelegenheden, zoals een verjaardag, Moederdag of Valentijnsdag. Een ontbijt op bed in een prachtige slaapkamer is toch fantastisch?” Voor deze speciale dagen steken ze graag de handen uit de mouwen. Maar doordeweeks moet Frans vroeg op voor zijn werk en zit ontbijt op bed er helaas niet in. Wendy zorgt dan op haar beurt voor de nodige koffiepauzes. ”

Bedgeheimen Wendy van Wanten
Bedgeheimen Wendy van Wanten

Slapen in stijl

Met haar stijlvolle droombed kan Wendy volledig focussen op een goede nachtrust. Boxspring Royal Metropolis is haar absolute favoriet. Vooral het eigentijdse hoofdbord en het zachte matras gaven de doorslag voor haar keuze. “We vinden de slaapkamer een belangrijke ruimte en willen die op en top stylen”.

Bedgeheimen Wendy van Wanten

De droomboxspring van Wendy van Wanten

Shop in de stijl van Wendy van Wanten

Ontdek hieronder de favoriete producten van Wendy en gebruik haar stijl ter inspiratie voor jouw eigen slaapkamer.

 1. Royal Marrakesh Dekbedovertrek ❆ Verkoelend
  Royal Marrakesh Dekbedovertrek
  vanaf Special Price  89,95
 1. Dixxius 4-Seizoenen Gold Royal 100% Dons Dekbed
  Dixxius 4-Seizoenen Gold Royal 100% Dons Dekbed
  vanaf Special Price  413,-
 1. AEROMAX Support I Topper
  AEROMAX Support I Topper
  vanaf Special Price  695,-
 1. Dixxius Comfort 90% Dons Hoofdkussen
  Dixxius Comfort 90% Dons Hoofdkussen
  vanaf Special Price  90,30