Bedgeheimen Wendy van Wanten Bedgeheimen Wendy van Wanten

67% van de Vlamingen ziet hun slaapkamer als een cocon waar niemand anders mag komen. Zo blijkt uit ons onderzoek over de slaapgewoontes van de Vlaming. Cocoonen in de slaapkamer is één van de bedgeheimen van Wendy van Wanten en haar partner Frans Vancoppenolle met wie ze al ruim 15 jaar samen is. Benieuwd naar hun andere bedgeheimen? In deze special onthullen ze hun top 3.

Bedgeheimen Wendy van Wanten


Slaapster: Wendy van Wanten
Type slaper: Zijslaper, vooral op mijn rechter zij.
Ochtend- of avondmens?: Eerder een ochtendmens. De morgenstond brengt goud in de mond!
Droomt van: Ik droomde altijd van een zalig bed en dat heb ik nu.
Slaapt op: Boxspring Royal Metropolis

Bedgeheimen Wendy van Wanten


Slaapster: Wendy van Wanten
Type slaper: Zijslaper, vooral op mijn rechter zij.
Ochtend- of avondmens?: Eerder een ochtendmens. De morgenstond brengt goud in de mond!
Droomt van: Ik droomde altijd van een zalig bed en dat heb ik nu!
Slaapt op: Boxspring Royal Metropolis

Bedgeheimen Wendy van Wanten

Gezamenlijk slaapritueel

“Goed en veel slapen is belangrijk voor een gezonde, langdurige relatie. Daarom gaan we altijd samen naar bed, zodat we beiden genoeg slaap hebben. We slapen heel graag.” Het slaapritueel van Wendy en Frans is dagelijks hetzelfde: samen tanden poetsen, dicht tegen elkaar aan kruipen en een nachtkusje voor het slapen gaan. Wanneer de twee van elkaar gescheiden worden, zoals tijdens een opnameperiode, is dat altijd wennen. “Als wij met ons tweetjes kunnen cocoonen, zijn we op ons best."

Naast een nachtkusje is een goed hoofdkussen ook van belang voor een fijne nachtrust. Wendy en Frans kozen voor het watergel hoofdkussen. Dit kussen is drukverlagend, ademend en anti-allergisch. Je vindt het hoofdkussen dat het beste bij jou past via de kussenwijzer.

Ontbijt op bed

De slaaprituelen van Wendy zijn niet haar enige bedgeheimen. “Ontbijt op bed is bij ons thuis een traditie bij leuke gelegenheden, zoals een verjaardag, Moederdag of Valentijnsdag. Een ontbijt op bed in een prachtige slaapkamer is toch fantastisch?” Voor deze speciale dagen steken ze graag de handen uit de mouwen. Maar doordeweeks moet Frans vroeg op voor zijn werk en zit ontbijt op bed er helaas niet in. Wendy zorgt dan op haar beurt voor de nodige koffiepauzes.

Bedgeheimen Wendy van Wanten
Bedgeheimen Wendy van Wanten

Slapen in stijl

Met haar stijlvolle droombed kan Wendy volledig focussen op een goede nachtrust. Boxspring Royal Metropolis in de stof Monza 02 Ecru is haar absolute favoriet. Vooral het eigentijdse hoofdbord en het zachte matras gaven de doorslag voor haar keuze. “Het bed staat hoog van de grond en het matras is hemels, net alsof ik zweef”.

Naast een lekker bed, is fijn en mooi beddengoed voor Wendy en Frans erg belangrijk. “We vinden de slaapkamer een belangrijke ruimte en willen die op en top stylen”. Ze wisselen af met de wit en camel kleurige dekbedovertrekken van katoen satijn. Dankzij dit materiaal is het dekbedovertrek ademend én blijven de kleuren langer mooi. De speciale weving maakt dit dekbedovertrek veel zachter dan normaal katoen en zorgt voor een subtiele glans.

Bedgeheimen Wendy van Wanten

Shop in de stijl van Wendy van Wanten

Ontdek hieronder de favoriete producten van Wendy en gebruik haar stijl ter inspiratie voor jouw eigen slaapkamer.

 1. Bedlamp Round Bronze
  Bedlamp Round Bronze
  85,-
  Out of stock
 1. Boxspring Royal Metropolis 40% korting
  Boxspring Royal Metropolis
  vanaf Regular Price 5.380,- Special Price 3.228,-
 1. Dixxius 4-Seizoenen Gold Royal 100% Dons Dekbed
  Dixxius 4-Seizoenen Gold Royal 100% Dons Dekbed
  vanaf Special Price 465,-