Traagschuim Kussen

vanaf
productCardIconAltOndersteuning:
productCardIconAltVentilatie:
productCardIconAltSlaaphouding:
Alle slaaphoudingen
vanaf
productCardIconAltOndersteuning:
productCardIconAltVentilatie:
productCardIconAltSlaaphouding:
Rug- & zijslapers

Het belang van een goed hoofdkussen

Een goede nachtrust is belangrijk voor iedereen. Wanneer je goed slaapt, voel je je overdag beter uitgerust. Je wil daarom voorkomen dat je meerdere malen per nacht wakker wordt, bijvoorbeeld om je kussen weer op te kloppen. Een goed hoofdkussen is essentieel voor een goede nachtrust. Veel belangrijker zelfs dan je zou denken. Een traagschuim kussen kan bijdragen aan een goede nachtrust.

Eigenschappen van traagschuim kussens

Traagschuim kussens worden gemaakt van polyurethaan. Het materiaal dankt zijn naam aan het feit dat het zich langzaam vormt naar je lichaam, afhankelijk van de druk die erop wordt uitgeoefend. Wanneer je je hoofd van het kussen afhaalt, zal het kussen weer langzaam naar zijn originele vorm terugkeren. Om die reden wordt traagschuim ook wel memory foam genoemd. Doordat een traagschuim kussen zich aanpast aan je lichaam, biedt het goede ondersteuning en werkt het druk verlagend. Hierdoor is traagschuim ook zeer populair bij matrassen. Ook ligt het kussen zeer comfortabel en houdt het goed de warmte vast. Traagschuim bemoeilijkt echter wel het wisselen van je slaaphouding. Daarnaast is het materiaal niet erg ventilerend.

Ruim assortiment traagschuim kussens

Bij Swiss Sense vind je een assortiment met verschillende soorten traagschuim kussens. Ze verschillen niet alleen in vorm, maar ook in dikte en prijs. Zo is er voor ieder wat wils. De één slaapt namelijk liever op een wat hoger kussen terwijl de ander liever een wat lager kussen heeft. Ook zijn er traagschuim kussens met een wave. Dankzij de golvende vorm sluiten deze kussens perfect aan op je hoofd en nek. Dit zorgt ervoor dat je nekwervels een ontspannen houding aannemen. Welk type kussen precies bij je past, is natuurlijk afhankelijk van je persoonlijke wensen en voorkeuren. De dekbedovertrekken bij Swiss Sense worden geleverd met kussenslopen die geschikt zijn voor bovenstaande varianten.

Kussens kopen bij Swiss Sense

Het doel van Swiss Sense is om iedereen te laten genieten van het ultieme slaapgenot. Swiss Sense staat dan ook voor kwaliteit en vakmanschap. Om te kunnen genieten van het ultieme slaapgenot, is het belangrijk dat je kiest voor het juiste bed en het juiste hoofdkussen. Wat het juiste hoofdkussen is, is echter voor iedereen verschillend. Wanneer je bijvoorbeeld allergisch bent voor huisstofmijt, kan een anti-allergie een uitkomst bieden. En heb je het snel warm in bed? Dan is een goed ventileren kussen geschikt voor jou. Bij Swiss Sense vind je alle opties. Om het juiste hoofdkussen te kiezen moet je wellicht wat onderzoek doen, maar daar krijg je er wel heerlijke nachten voor terug.

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.