Een comfortabel 1 persoons matras

We brengen ongeveer een derde van ons leven slapend door. Het is dan ook van essentieel belang dat je in deze tijd comfortabel kunt rusten. Een goede nachtrust geeft je de nodige energie om de dag weer vol enthousiasme te beginnen. Slaap je alleen, dan kies je een 1 persoons matras datgeheel aan jouw persoonlijke voorkeuren voldoet. De matrassen bij Swiss Sense zijn in vele materialen en soorten verkrijgbaar.

Verschillende type matras 1 persoons

Wij leveren matrassen in verschillende types. Zo hebben we matrassen voorzien van pocketvering en materialen als koudschuim en traagschuim. Pocketvering zorgt voor een goede ondersteuning en is erg veerkrachtig. Daardoor voelt het matras soepel en zacht aan. De verenstructuur zorgt voor een goede drukverdeling, waardoor het lichaamsgewicht als het ware wordt opgevangen. Door de open ruimte tussen de veren is de ventilatie en vochtregulering goed. Koudschuim is veerkrachtig en en ventileert uitstekend. Dit materiaal voelt medium-zacht aan en is erg populair.

 Het is zeer duurzaam, waardoor je jarenlang plezier hebt van een koudschuim matras. Traagschuim, ook wel geheugenschuim genoemd, heeft een compactere celstructuur. Het past zich aan het lichaam aan en geeft overal een optimale steun. Bij gewrichts- of spierklachten kan een traagschuim matras verlichting bieden, maar het is ook gewoon erg comfortabel voor iedere slaper. Natuurlijk kun je bij ons ook kiezen voor een hybride matras waarin diverse soorten materiaal zijn verwerkt. Onze slaapadviseurs adviseren je graag om ook voor jou het slaapsysteem te bepalen dat het beste bij jou past. Zo is het van belang om op basis van je lichaamsgewicht en je slaaphouding te kiezen voor de juiste gradatie van hardheid van een matras.

Afmetingen van een eenpersoons matras

Voor ieder bed hebben wij matrassen in de juiste afmetingen. Voor een 1 persoons matras betreft dit meestal 90x200 of smaller. Wanneer je andere wensen hebt, neem dan contact met ons op want bijna alles is mogelijk. Bij Swiss Sense houden we als familiebedrijf alles in eigen hand en daarom kunnen wij onze klanten de service bieden die we graag willen. Bij ons krijg je kwaliteit voor een eerlijke prijs. Kijk op onze webshop voor aanbiedingen voor een 1 persoons matras of kom langs in één van onze vele winkels. Die vind je niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland en België. Slaapcomfort begint pas echt bij Swiss Sense.

1 persoons matras aanbiedingen

Afmetingen van een eenpersoons matras

Afmetingen van een eenpersoons matras

Voor ieder bed hebben wij matrassen in de juiste afmetingen. Voor een 1 persoons matras betreft dit meestal 90x200 of smaller. Wanneer je andere wensen hebt, neem dan contact met ons op want bijna alles is mogelijk. Bij Swiss Sense houden we als familiebedrijf alles in eigen hand en daarom kunnen wij onze klanten de service bieden die we graag willen. Bij ons krijg je kwaliteit voor een eerlijke prijs. Kijk op onze webshop voor aanbiedingen voor een 1 persoons matras of kom langs in één van onze vele winkels. Die vind je niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland en België. Slaapcomfort begint pas echt bij Swiss Sense.

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.