Dekbedovertrekken 1 persoons

1-60 van 114

Pagina
per pagina
Filter
 1. Type Dekbedovertrekken Remove This Item
 2. Maatvoering 1-persoons Remove This Item
 1. block Gratis levering boven €35,-
  block Betaal pas bij levering
  block Advies nodig? Bel gratis 0800-39804
 2. block Gratis levering boven €35,-
  block Betaal pas bij levering
  block Advies nodig? Bel gratis 0800-39804

1-60 van 114

Pagina
per pagina

Swiss Sense dekbedovertrekken

Een dekbedovertrek is veel meer dan een zacht omhulsel uit textiel opgevuld met een dik, veerkrachtig donsdeken om onder te slapen. Vergeet niet dat je meer dan een derde van je leven onder dekbedovertrekken doorbrengt! De structuur, de textuur en het materiaal waaruit de overtrek is gemaakt, zijn van uiterst hoog belang. Beddengoed vervaardigen is sinds decennia een esthetische mengeling van know-how, precisie en vakmanschap geworden.

Swiss Sense weet hier alles van en deelt deze kennis graag met iedereen die haar producten ontdekt. Je staat versteld hoe bedlinnen ineens een openbaring kan zijn. Gewone slaap is een levensnoodzakelijke basisbehoefte. Het unieke slaapsysteem van Swiss Sense is ontwikkeld om uw slaap nog veel heilzamer en verkwikkender te maken, zodat je productiever, levendiger en opgewekter wordt. Een kwalitatieve dekbedovertrek die uw slaapcomfort vergroot, is dag na dag - lees: nacht na nacht - een wezenlijke bijdrage voor uw persoonlijk welzijn en gezonde gemoedstoestand!

Eenpersoons overtrekken

Draps jumeaux is in! Zelfs in een king size bed gebruiken paartjes tegenwoordig eenpersoons dekbedovertrekken van 140x200. Ieder lichaam is uniek en elk heeft andere noden. Wat voor de een prettig aanvoelt is voor de ander te koud, te warm, te ruw of te zacht. En geef toe, wie deelt er nou graag een instopstrook? Zo laat een persoonlijke aanpak van het bedlinnen ieder zichzelf zijn en optimaliseert men samen de individuele kwaliteit van mekaars slaap. Samen slapen en toch apart.

Ademen

Slapen in een goed geventileerde, stofvrije omgeving scheelt heel veel bij een gezonde ademhaling. Ook de aard van het beddengoed speelt hierbij een voorname rol. Het absorptie- en ventilatievermogen van kwaliteitsvol textiel zijn heel belangrijk en niets voelt heerlijker aan dan slapen in een gezonde leefomgeving tussen de gepaste lakens. Om bij te dragen aan jouw bedhygiëne zijn al onze dekbedovertrekken lekker makkelijk wasbaar.

Kwaliteitstextiel

U vind bij Swiss Sense in het uitgebreide gamma beddengoed een passende dekbedovertrek voor elk seizoen: flanel van het beste kamgaren voor de koude winternachten, katoen voor de frisse lente, satijn voor je zwoele zomernachten en organisch katoen voor de kille herfst. Het hele jaar door echter krijg je waar voor je geld met duurzaam textiel van de hoogste kwaliteit. De dekbedsovertrekken in de afmetingen die jouw persoonlijke goedkeuring wegdragen, zijn voorradig in diverse frisse kleuren en stijlvolle dessins - naar jouw eigen voorkeur en keuze - met of zonder kussenslopen.

Swiss Sense heeft lijnwaad naar de gading van elke doorwinterde slaapmarmot. Onze klantenservice helpt je graag om een dekbedovertrek uit te zoeken met een bijpassend dekbed en hoofdkussen. Daarnaast is er binnen het uitgebreide Swiss Sense assortiment steeds wel een mooie aanbieding voor de snuisteraar te vinden, omdat jouw slaapcomfort voor ons belangrijk is!