Terracotta dekbedovertrekken

Terracotta dekbedovertrek voor een warme sfeer

Wil je warmte toevoegen aan jouw slaapkamer? Dit kun je doen met een terracotta dekbedovertrek. Het is een erg warme kleur in een rustgevende aardetint. Hierdoor geef je jouw slaapkamer wat kleur en tevens een warme uitstraling. Bekijk ons ruime assortiment aan dekbedovertrekken in een terracotta kleur en bestel eenvoudig online.

Terra kleur dekbedovertrek in diverse materialen

In het assortiment aan dekbedovertrekken in Terra kleur van Swiss Sense vind je overtrekken die gemaakt zijn van diverse materialen. Zo vind je bijvoorbeeld een dekbedovertrek gemaakt van biologisch katoen, katoen satijn of van katoen flanel..

Het dekbedovertrek van biologisch katoen bevat het GOTS-keurmerk. Hierbij wordt er kritisch gekeken naar de hele productie van oogsten tot aan het eindproduct. Denk hierbij aan het gebruik van minder water, energie, een verbod op kinderarbeid en een verbod op het gebruik van pesticiden.

Een satijnen dekbedovertrek in terracotta kleur is gemaakt van 100% katoen, maar heeft een speciale satijnweving. Het dekbedovertrek behoudt de ademende en vochtregulerende eigenschappen van katoen, maar is daarnaast ook nog wat gladder en glimmender. Deze overtrekken zijn van een wat hogere kwaliteit door de hogere thread count.

Een flanellen dekbedovertrek is vooral populair in de winter. Ook dit type overtrek is gemaakt van 100% katoen. Hierbij is er sprake van een linnen- of keperbinding. Na de speciale weeftechniek wordt de stof opgeruwd, waardoor er een heerlijk zacht en wollig dekbedovertrek ontstaat.

Beschikbare maten

Een terracotta kleur dekbedovertrek is verkrijgbaar in diverse afmetingen. De meest populaire afmetingen zijn:

1-persoons dekbedovertrek: 140x200/220 cm + 1 kussensloop

2-persoons dekbedovertrek: 200x200/220 cm + 2 kussenslopen

Lits-jumeaux dekbedovertrek: 240x200/220 cm + 2 kussenslopen

Een terracotta dekbedovertrek heeft vaak ook nog over de gehele breedte aan beide zijden een dubbele instopstrook. De totale lengte van het dekbedovertrek kan hierdoor zelfs 250 cm zijn. Bekijk per product goed wat de totale lengte is. De extra lange instopstrook kan gemakkelijk onder het matras gestopt worden waardoor je overtrek niet meer los komt en koude voeten voorkomen kunnen worden.

Bestel je terracotta dekbedovertrek eenvoudig online

Kies het terracotta dekbedovertrek uit dat aansluit bij jouw wensen en bestel deze eenvoudig online. Bij een minimale orderwaarde van €35,- wordt het dekbedovertrek zelfs gratis naar je verzonden. Voldoet het overtrek toch niet helemaal aan je verwachtingen? Dan kun je het binnen 14 dagen gratis naar ons retourneren. Dat is nog eens service vanuit Swiss Sense!

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.