Bedbodems

Jouw matras heeft een goede bedbodem nodig. Alleen samen zorgen je matras met een geschikte bedbodem voor de juiste ondersteuning en comfort voor jouw optimale nachtrust.

Bedbodems zijn er in verschillende types en uitvoeringen. Bij ons vind je 2 type bedbodems die geschikt zijn voor ieder bed. Deze zijn verkrijgbaar in vlakke en handmatig of elektrisch verstelbare uitvoeringen.

 • Schotelbodems met (enkele) kunststof schotels: bieden dynamische ondersteuning, vooral geschikt bij schuimmatrassen
 • Lattenbodems met berken latten: stabielere ondersteuning en altijd geschikt voor ieder type matras

Bedbodems

Een geschikte bedbodem zorgt samen met een matras voor de juiste ondersteuning en comfort. Bij ons vind je 2 type bedbodems die geschikt zijn voor ieder bed. Schotelbodems met (enkele) kunststof schotels bieden dynamische ondersteuning (vooral geschikt bij schuimmatrassen). Lattenbodems met berken latten bieden een stabielere ondersteuning (geschikt voor ieder type matras). Beide type bedbodems zijn verkrijgbaar in vlakke en handmatig of elektrisch verstelbare uitvoeringen.

Elektrische Lattenbodem

5 producten

Filter sluit filters
Filters
Lengte
 1. 200
 2. 210
 3. 220
Breedte
 1. 70
 2. 80
 3. 90
 4. 100
Verstelbaar
Type
oplopend
Filter
 1. Verstelbaar Elektrisch
 2. Type Lattenbodems
 1. Technoflex 1000 Lattenbodem Elektrisch
  50% korting
  Technoflex 1000 Lattenbodem Elektrisch
  vanaf Special Price 538,-
 2. Technoflex 2000 Lattenbodem Elektrisch
  50% korting
  Technoflex 2000 Lattenbodem Elektrisch
  vanaf Special Price 838,-
 3. Technoflex 3000 Lattenbodem Elektrisch
  50% korting
  Technoflex 3000 Lattenbodem Elektrisch
  vanaf Special Price 878,-
  100%
 4. block Gratis levering & montage
  block Betaal pas bij levering
  block Advies nodig? Bel gratis 0800-39804
 5. Technoflex 4000 Lattenbodem Elektrisch
  50% korting
  Technoflex 4000 Lattenbodem Elektrisch
  vanaf Special Price 978,-
 6. Technoflex 5000 Lattenbodem Elektrisch
  50% korting
  Technoflex 5000 Lattenbodem Elektrisch
  vanaf Special Price 1.458,-

5

per pagina

Geniet van een elektrische lattenbodem

Wil je elke nacht genieten van ultiem slaapgenot en de volgende dag weer met een uitgerust gevoel wakker worden? Overweeg dan ook eens één van de elektrische lattenbodems uit de collectie bij Swiss Sense. Met behulp van een handige afstandsbediening kun je deze bedbodems volledig aanpassen aan de slaaphouding die jij zelf het prettigst vindt. Zo zorgt de lattenbodem niet alleen voor het beste slaapcomfort, maar ook voor een gezonde nachtrust. Je lichaam krijgt namelijk op elke plek de ondersteuning die het nodig heeft, doordat zowel het hoofd- als voeteneind van de bedbodem apart van elkaar te verstellen zijn.

De beste slaaphouding met een verstelbare lattenbodem

Je kunt nog zo'n goede matras hebben, maar zonder het gebruik van een goede bedbodem verliest je matras zijn werking. Door te kiezen voor een elektrisch verstelbare lattenbodem lig je altijd in de beste slaaphouding en geniet je gegarandeerd van een fijne nachtrust. Zowel de matrassen als de lattenbodems bij Swiss Sense zijn van topkwaliteit en zijn leverbaar in verschillende afmetingen.

Lekker ontspannen slapen

Veel mensen gebruiken een bed niet alleen om in te slapen, maar ook om bijvoorbeeld televisie te kijken of een boek te lezen. Door je slaapkamer uit te breiden met mooie accessoires wordt de inrichting en het gemak alleen nog maar verder vergroot. Ook in deze gevallen is het van belang dat je echt ontspannen ligt en nergens aan hoeft te denken. Met een verstelbare lattenbodem pas je gemakkelijk je houding aan. Zo heb je zowel de nodige ontspanning als een goede nachtrust, waardoor je genoeg energie hebt om leuke dingen te ondernemen. De lattenbodems bij Swiss Sense kun je gemakkelijk online kopen in onze webshop.