Bedbodem Summer Deals | Swiss Sense Bedbodem Summer Deals | Swiss Sense

50% korting op bedbodems

Bekijk de korting op het ruime assortiment bedbodems tijdens de Summer Deals. Bij aankoop van een matras ontvang je nu 50% korting op bedbodems. Een goede bedbodem onder je matras maakt je persoonlijk slaapcomfort compleet.


 • Persoonlijk slaapadvies

 • Gratis levering

 • Betaal pas bij levering

Filter sluit filters

Elektrische Lattenbodem

7

per pagina
Filter sluit filters
Shopping Options
Breedte
 1. 70
 2. 80
 3. 90
 4. 100
 5. 120
Lengte
 1. 190
 2. 200
 3. 210
 4. 220
Type
 1. Geveerde bodems
 2. Lattenbodems
Verstelbaar
 1. Elektrisch
 2. Manueel
 3. Nee
Set Descending Direction
Filter
 1. Type Lattenbodems Remove This Item
 2. Verstelbaar Elektrisch Remove This Item

7

per pagina

Geniet van een elektrische lattenbodem

Wil je elke nacht genieten van ultiem slaapgenot en de volgende dag weer met een uitgerust gevoel wakker worden? Overweeg dan ook eens één van de elektrische lattenbodems uit de collectie bij Swiss Sense. Met behulp van een handige afstandsbediening kun je deze bedbodems volledig aanpassen aan de slaaphouding die jij zelf het prettigst vindt. Zo zorgt een elektrische lattenbodem niet alleen voor het beste slaapcomfort, maar ook voor een gezonde nachtrust. Je lichaam krijgt namelijk op elke plek de ondersteuning die het nodig heeft, doordat zowel het hoofd- als voeteneind van de bedbodem apart van elkaar te verstellen zijn.

De beste slaaphouding met een verstelbare lattenbodem

Je kunt nog zo'n goede matras hebben, maar zonder het gebruik van een goede bedbodem verliest je matras zijn werking. Door te kiezen voor een elektrisch verstelbare lattenbodem lig je altijd in de beste slaaphouding en geniet je gegarandeerd van een fijne nachtrust. Zowel de matrassen als de lattenbodems bij Swiss Sense zijn van topkwaliteit en zijn leverbaar in verschillende afmetingen.

Lekker ontspannen slapen

Veel mensen gebruiken een bed niet alleen om in te slapen, maar ook om bijvoorbeeld televisie te kijken of een boek te lezen. Ook in deze gevallen is het van belang dat je echt ontspannen ligt en nergens aan hoeft te denken. Met een verstelbare lattenbodem pas je gemakkelijk je houding aan. Zo heb je zowel de nodige ontspanning als een goede nachtrust, waardoor je genoeg energie hebt om leuke dingen te ondernemen. De lattenbodems bij Swiss Sense kun je gemakkelijk online kopen in onze webshop.

Wacht niet langer en schaf een elektrische lattenbodem aan voor een goede nachtrust.