Stapelkorting op bijmeubelen en textiel | Swiss Sense Stapelkorting op bijmeubelen en textiel | Swiss Sense

Stapelkorting op bijmeubelen en textiel

Profiteer, bij aankoop van een boxspring, van speciale stapelkortingen op bijmeubelen en textiel tijdens de Summer Deals van Swiss Sense en vind de slaapkamer én het slaapcomfort dat bij jou past.


  • Persoonlijk slaapadvies

  • Gratis levering

Filter sluit filters

Slaapkamer Kast

1

per pagina
Filter sluit filters
Shopping Options
Type
  1. Bedbanken
  2. Bedlampjes
  3. Hockers
  4. Kasten
  5. Nachtkastjes
  6. Voetbord
Set Descending Direction
Filter
  1. Type Kasten Remove This Item

1

per pagina

Dressoir kast bij Swiss Sense

Swiss Sense heeft een uitgebreide collectie woonaccessoires waaronder ook kasten. Een kast is onmisbaar in elke woning. De collectie kasten bestaat uit dressoir kasten, opbergkasten en boekenkasten. Het assortiment bestaat uit een eigentijds design dressoir kasten voor in je woon- of slaapkamer. Of het nu gaat om een moderne of luxe uitstraling we hebben het allemaal in ons assortiment. De kasten beschikken over voldoende opberg ruimte voor cd’s, dvd’s en tijdschriften. Naast functioneel moet een dressoir kast ook mooi zijn, een design dressoir kast van zuiver is dan ook zeer geschikt als pronk stuk in jouw ruimte.

Zuiver kast

De kasten, dressoir kasten en de zuiver boekenkasten zijn design stukken voor in je interieur. Voor elke ruimte in je huis is er wel een bepaald type kast of dressoir kast, zo ook voor in je slaapkamer. In de zuiver collectie hebben we zuiver dressoir kasten en zuiver boekenkasten voor in je slaapkamer. De Zuiver dressoir kasten kunnen goed gecombineerd worden met een boxspring uit de collectie bij Swiss Sense of een Zuiver Stoel uit het Zuiver assortiment. Zo word je slaapkamer een plek om heerlijk weg te dromen.