Geen producten gevonden.

Kies jouw commode uit onze Balance collectie

Wist je dat je bij Swiss Sense niet alleen terecht kan voor je boxspring, bedkader, nachtkastje of beddengoed, maar ook voor een commode? Onze Harmony collectie bestaat uit kasten in verschillende formaten waarvan je zelf de afwerking kan kiezen. Elke kast is gemaakt uit massief eikenhout. De draaideuren zijn voorzien van een soft-closing systeem, waardoor de kastdeuren heel stil sluiten. Zeker in een slaapkamer is dat erg handig, bijvoorbeeld als jij vroeg uit de veren moet en je wederhelft graag nog wat langer blijft liggen.


Een zee van ruimte

De kasten uit de balance collectie zijn per compartiment voorzien van twee legplanken en een roede. Hier kun je dus heel wat zaken in kwijt. Het is een goede gewoonte om zoveel mogelijk spullen in je slaapkamer netjes op te bergen. Dat creëert niet alleen een rustige sfeer in de kamer, maar zorgt er ook voor dat stof en vuil zich minder snel opstapelen. Laat dus geen kleding of andere zaken zomaar liggen, maar zorg ervoor dat alles een vaste plaats heeft, bij voorkeur in een kast of andere bergruimte.


Nog meer bergruimte?

Wil je nog meer bergruimte? Bekijk dan zeker ook eens de boxsprings met opbergruimte bij Swiss Sense. Vooral in kleinere ruimtes is dit een heel slimme manier om extra bergruimte te creëren. En zo krijgt de verloren plek onder je bed toch nog een nuttige functie. Voor nog meer opbergruimte kunnen we van harte een bedkoffer of bedbank aanbevelen. Deze plaats je achter je bed. Hier kun je bijvoorbeeld extra hoofdkussens, beddengoed en andere zaken kwijt. En je hebt er meteen een extra zitplek bij. Handig, toch?


Waarom kopen bij Swiss Sense?

Bij Swiss Sense is jouw nachtrust in uitstekende handen. Welk product je ook kiest, van boxspring tot matras: we zorgen voor topkwaliteit voor een betaalbare prijs. We hebben letterlijk alles in huis om van jouw slaapkamer een echt droomparadijs te maken. Bekijk dus ook zeker ons beddengoed en accessoires om je kamer verder aan te kleden. Alle collecties vind je terug op onze website, maar je bent ook van harte welkom in een van onze winkels. Vind hier een winkel in jouw buurt.