Bedlampjes

Een leeslamp voor aan je bed

Ben je op zoek naar een leeslamp voor aan je bed? Bekijk dan onze ruime collectie aan bedlampjes. Of je nu ‘s avonds graag nog even leest in bed of graag de weg wilt vinden zonder het grote licht aan te moeten doen, een bedlamp is voor iedere slaapkamer de ideale uitkomst. 

Ga je ‘s nachts wel eens uit bed en wil je de andere wakker te maken met groot licht? Dan adviseren we je om voor de uitstapverlichting te gaan. Door de geïntegreerde bewegingssensor springt deze LED verlichting automatisch aan wanneer je je bed uit stapt, om welke reden dan ook. Dit geeft je ’s nachts precies voldoende verlichting om veilig uit bed te stappen en te zien waar je loopt.

Wil je voor het slapen nog even wat lezen? Dan adviseren we je een leeslamp voor aan je bed die buigbaar is. Zo kun je het licht precies richten op je boek of tijdschrift.

Bedlampjes die je kan bevestigen aan je hoofdbord

De meeste bedlampjes in ons assortiment kun je eenvoudig bevestigen aan je hoofdbord. We hebben ook enkele lampjes die je aan de onderkant van je bed of boxspring kunt bevestigen. Dit wordt ook wel de uitstapverlichting genoemd, aangezien de lampjes aangaan wanneer je uit bed stapt.

Het grootste gedeelte van onze bedlampjes zijn te bevestigen aan het hoofdbord van je boxspring of bed. De bevestiging ervan is vrij simpel. 

De soorten boxspring lampjes en bedlampjes

Bij Swiss Sense vind je een zeer uitgebreid aanbod aan bedlampjes. Zowel in functionaliteit als in uiterlijk. Zo vind je bijvoorbeeld boxspring lampjes die dimbaar zijn. Zo kun je zelf de lichtsterkte bepalen. Zoals al eerder benoemd vind je bij ons ook buigbare bedlampjes. Dit is erg handig voor tijdens het lezen. Daarnaast hebben enkele bedlampjes ook een USB-aansluiting om bijvoorbeeld je telefoon aan op te laden. Zo heb je slechts één stopcontact nodig.

Bedlampjes zijn in allerlei kleuren en vormen beschikbaar. Zo heb je bijvoorbeeld ronde, vierkante, of rechthoekige lampjes in de kleuren zwart, mat chrome, rose, zwart chrome, mintgroen, goud of brons. 

Bedlampjes eenvoudig bevestigen aan het hoofdbord

Je bevestigt de bedlampjes heel eenvoudig zelf op het hoofdbord van jouw bed of boxspring door middel van vier schroefjes. De schroefjes om de verlichting te monteren en bijbehorende instructies worden standaard meegeleverd.

Bestel je bedlampjes online of in de winkel

Bij Swiss Sense vind je een zeer uitgebreid aanbod aan bedlampjes. Je kunt deze eenvoudig online bestellen. Wil je liever de lampjes in het echt bekijken? Ga dan naar jouw dichtstbijzijnde Swiss Sense winkel. Ook hier kun je bedlampjes laten bestellen. 

De meeste boxspring bedlampjes worden per stuk verkocht. Tenzij er in de omschrijving staat dat het een set van 2 is. Daarnaast worden vrijwel alle bedlampjes gratis verzonden.

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.