Geen producten gevonden.

Het gebruik van geurstokjes in de slaapkamer

Wil je een heerlijke geur in de slaapkamer, dan kun je kiezen voor diverse geur producten uit de Moments collectie van Swiss Sense. Geurkaarsen geven niet alleen gelijk een romantische sfeer, maar geven ook een heerlijke geur af. Een andere manier voor een heerlijke en ontspannende sfeer is de slaapkamer is door het gebruik van een aroma diffuser of geurstokjes. Swiss Sense heeft een uitgebreide geurencollectie inclusief geurstokjes. Ons doel is om iedereen te verrijken met ultiem slaapgenot. Daarom vindt je in de collectie bij Swiss Sense niet alleen matrassen, bedbodems of bedden, maar ook accessoires om jouw slaapkamer tot een ontspannende ruimte te maken. Zo kun jij elke avond zorgeloos slapen zonder te hoeven denken over wat de nacht brengt. Met de heerlijke geuren door middel van geurstokjes in de slaapkamer val jij ontspannend in slaap. Wij vertellen je meer over vragen als ‘hoe werken geurstokjes’ en handige tips voor het gebruik van geurstokjes.

Hoe werken geurstokjes?

Het gebruik van geurstokjes in slaapkamer is een handige manier om snel een heerlijke geur in de slaapkamer te verspreiden. Hoe werken geurstokjes dan? De geur wordt verstuift met de bijgeleverde stokjes die de geur opnemen en geleidelijk verstuiven. Vaak geldt, hoe meer geurstokjes je gebruikt, hoe krachtiger de geur aanwezig zal zijn en langer in de lucht blijft hangen. Wil je langer genieten van geurstokjes, dan kun je naar verloop van tijd een paar geurstokjes eruit halen. Draai de geurstokjes ook niet. De levensduur wordt dan langer en de geur blijft gewoon hetzelfde. Daarnaast heb je langer plezier van je geurstokjes als je ze op de juiste plek zet. Zet ze bijvoorbeeld niet in de volle zon op je vensterbank of in de buurt van de verwarming, maar zet ze bijvoorbeeld op een kast in de slaapkamer. Hierdoor loop je niet het risico dat de geur verandert of sneller verdampt. Is de geur op een gegeven moment niet meer zo intens is zoals in het begin? Het kan zijn dat de stokjes ‘verzadigd’ zijn en dat ze de geur niet meer goed in zich opnemen. Dan is het tijd voor nieuwe geurstokjes.

Rust en ontspannen door verschillende geurstokjes

De collectie bestaat uit geurstokjes met verschillende geuren. De geuren zijn zo ontwikkeld zodat je de geurstokjes ook in je slaapkamer kunt gebruiken. Zo is er een geurstokje met de geur lavendel, ideaal als je tot rust wilt komen en jouw hoofd leeg wilt maken. Je komt geheel tot rust met deze heerlijke geuren. Ook kun je kiezen voor zoete geuren zoals vanille of sandelhout. Wil je liever een sfeer creëren waardoor je energiek wakker wordt? Dan kun je kiezen voor een geurstokje met een frisse geur zoals munt, citroen of sinaasappel. Met deze heerlijke geuren kun je binnen no time de muffe geuren in je slaapkamer verwijderen. Ook wordt jij elke nacht wakker in een heerlijke frisse kamer. Zo kun jij uitgerust de dag beginnen. Benieuwd naar welke geur bij jou past? Kom dan eens een kijkje nemen en probeer de verschillende geurstokjes uit de Moments collectie uit.