Maak kans op: Hoofdkussen The Cool One

Maak kans op: Hoofdkussen The Cool One

Heb jij het ’s nachts ook zo warm? Een koel hoofdkussen kan je helpen de warme zomernachten door te komen en de hele nacht door fris te blijven. Daarom maak je nu kans op een Hoofdkussen The Cool One t.w.v. €69,95. Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief en maak automatisch kans. Zo kom je deze zomer fris door!

Zomer Winactie Actievoorwaarden

Algemeen

1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Swiss Sense B.V. uitgeschreven actie: Zomer Winactie 2024 (hierna: actie).

2. Deelname aan deze actie is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je jouw gegevens online achterlaat. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.

3. De actie loopt t/m 22 september.

4. Elke deelnemer maakt kans om een Hoofdkussen The Cool One t.w.v. €69,95 te winnen. Deze wordt elke week weggeven aan alle deelnemers die zich hebben aangemeld voor de actie.

5. Swiss Sense kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen, aanpassen of stopzetten. Een eventuele herziende versie van de actievoorwaarden zal op de website worden geplaatst voorzien van een datum.

6. Door deelname verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de inhoud van deze actievoorwaarden.


Deelname

7. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan de actie.

8. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij deelname aan de actie.

9. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar en woonachtig zijn in Nederland of België. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

10. Medewerkers van Swiss Sense en aan haar gelieerde vennootschappen en overige personen die zijn betrokken bij de organisatie van de actie zijn uitgesloten van deelname.

11. De persoonsgegevens die in het kader van de actie worden verkregen, worden alleen gebruikt door Swiss Sense voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.


Uitslag

12. Winnaars worden aan het begin van elke week persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres dat zij hebben achtergelaten.

13. Voor het ontvangen van de het product zal de winnaar zijn/haar adresgegevens moeten verstrekken, zodat de prijs kan worden opgestuurd naar het door hem/haar opgegeven adres.

14. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

15. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

16. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

17. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met de klantenservice van Swiss Sense via 085 0687 777 of per e-mail via contact@swisssense.nl. Je ontvangt binnen 7 kalenderdagen na de ontvangstbevestiging telefonisch of via e-mail een reactie.

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.