Alleen deze week!
15% korting op boxspring Home 223
Dag
Uur
Min
Sec
Topmatrassen

Online vanaf €109,-

Bij Swiss Sense vind je een topmatras die op jouw lichaam is afgestemd. Of je nu op zoek bent naar optimale ventilatie, een bepaalde hardheid of goede drukverdeling bij lichamelijke klachten. Er is altijd een topmatras die bij jou past. Onze topmatraswijzer helpt je eenvoudig bij het vinden van dé perfecte topmatras.

Topmatrassen

Online vanaf €109,-

Voor iedereen een geschikt topmatras

Een topmatras bepaalt in grote mate hoe het comfort van jouw bed aanvoelt: hoe stevig of zacht je ligt, of hoe warm of fris het comfort is. Iedereen is anders en iedereen slaapt dus ook anders. Daarom vind je bij ons verschillende soorten topmatrassen. Waar let je op bij het kiezen van een geschikte topmatras?

 • De ventilatie
 • De hardheid
 • Een goede drukverlaging en drukverdeling
Direct advies met de topmatraswijzer >

Koudschuim topdekmatras 140x200

4 producten

Filter sluit filters
Filters
Lengte
 1. 200
 2. 210
 3. 220
Materiaal
Collectie
 1. Simplr
 2. Gazella
 3. Ivar
Type
 1. Split-topper
 2. Topper
Segment
 1. Allround comfort
Ventilatie
oplopend
Filter
 1. Lengte 200
 2. Breedte 140
 3. Materiaal Koudschuim
 1. Vaste laagste prijs
  Ivar Topper
  Ivar Topper
  vanaf Special Price 145,-
  Ventilatie:
  Drukverdeling:
  Hardheid: Stevig
 2. Simplr Fresh Topper
  Simplr Fresh Topper
  vanaf Special Price 169,-
  Ventilatie:
  Drukverdeling:
  Hardheid: Zacht
 3. Gazella Comfort I Split-Topper
  Gazella Comfort I Split-Topper
  vanaf Special Price 490,-
  Ventilatie:
  Drukverdeling:
  Hardheid: Stevig
 4. Ivar Split-Topper
  Ivar Split-Topper
  vanaf Special Price 290,-
  Ventilatie:
  Drukverdeling:
  Hardheid: Stevig

4

per pagina

Op zoek naar een koudschuim topdekmatras 140x200?

Om goed te kunnen functioneren overdag is jouw slaapcomfort enorm belangrijk. Met een topmatras of topdekmatras verhoog je dat comfort. Op een matras van het formaat 140x200 dient een topdekmatras als extra ondersteuningslaag. Slaap je op twee eenpersoonsmatrassen naast elkaar en heb je last van de naad tussen de twee matrassen? Een topdekmatras lost dat probleem op door de naad te bedekken. Een koudschuim topdekmatras 140x200 is een prima keuze voor wie graag stevig ligt en het ‘s nachts snel warm heeft.

Stevig ligcomfort met een koudschuim topdekmatras 140x200

Koudschuim topdekmatrassen bestaan volledig uit veerkrachtig schuim. De hoeveelheid schuim die in de topmatras verwerkt is, wordt uitgedrukt in een HR-waarde (High Resilience). Hoe hoger de HR-waarde, hoe meer schuim en hoe veerkrachtiger het materiaal wordt. Dankzij de veerkracht ontstaat er nooit kuilvorming en wordt je lichaam altijd goed ondersteund. Lig je graag stevig? Dan is een koudschuim toppdekmatras 140x200 dus ideaal. Bovendien is koudschuim vochtregulerend en ventilerend, zodat je zelfs bij hoge temperaturen comfortabel slaapt.

Verschillende types koudschuim topdekmatrassen

Bij Swiss Sense kies je koudschuim topdekmatrassen 140x200 in verschillende uitvoeringen. Slaap je op een boxspring waarvan de twee helften elektrisch verstelbaar zijn? Dan is een split-topper heel handig omdat je daarbij ook beide helften afzonderlijk kunt verstellen. Wil je een topmatras die jou koel houdt in de zomer, die vochtregulerend is of waarvan de hoes makkelijk wasbaar is? Neem een kijkje bij ons uitgebreide aanbod en vindt de koudschuim topper 140x200 die aan jouw wensen voldoet.

Geniet lang van een koudschuim topdekmatras 140x200

Een koudschuim topdekmatras 140x200 heeft een lange levensduur: hij gaat wel 12 tot 15 jaar mee. Hoe lang je koudschuim topmatras precies meegaat, hangt af van een aantal factoren, zoals je lichaamsgewicht en hoe goed de topdekmatras onderhouden wordt. Wil je je topmatras zo lang mogelijk in goede conditie houden? Stofzuig hem dan regelmatig, laat je bed steeds goed verluchten en keer je topdekmatras af en toe om. Gebruik best ook een molton als extra beschermlaag en om te voorkomen dat er vocht in je (top)matras terecht komt.

Topmatrassen bij Swiss Sense

Heb je hulp nodig bij je keuze voor de geschikte topdekmatras? Stel je vragen online via de chat of kom langs in een Swiss Sense-winkel en laat je adviseren door onze slaapspecialisten.