Bedlamp Round Bronze

 85,-
Levertijd: de levertijd wordt opgehaald
Afbeelding vergroten
Details

Bedlamp Round Bronze is een echte aanwinst als je in bed graag nog even leest, maar ook als sfeervolle bijverlichting komt dit lampje zeer goed van pas! Het strakke Italiaanse design is een meerwaarde voor iedere boxspring. Deze lamp is ook verkrijgbaar met een chromen uitstraling. Bekijk Bedlamp Round >


Deze schitterende ronde bedlamp is voorzien van zogenoemde koude ledverlichting. Dat zorgt voor een goede helderheid. Je bedient de ledverlichting door middel van een touch aan-/uitschakelaar met dimfunctie. Raak de schakelaar kort aan om de lamp aan of uit te zetten. Dimmen doe je door je aanraking langer vast te houden als het lampje aan staat.

Doordat de lamp geheel buigbaar is, draai je de verlichting eenvoudig in de richting waarin jij wilt. De geïntegreerde dimbare ledlamp garandeert je minimaal 20.000 branduren.

Je bevestigt de lamp heel eenvoudig zelf op het hoofdbord van jouw droombed door middel van vier schroefjes. De schroefjes om de verlichting te monteren en bijbehorende instructies worden standaard meegeleverd.

Bedlamp Round Bronze wordt per stuk verpakt en verkocht. De verzending voor de verlichting is geheel gratis.

Specificaties
 • Verlichting ?
  LED
 • Dimbaar
  Touch dimmer
 • Bevestiging
  Monteerbaar met schroeven achter het hoofdbord
 • Schakelaar
  Touch schakelaar
 • Aantal
  Per stuk verpakt
 • Type
  Bedlamp
Reviews over
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account