Deze week!
15% éxtra korting op boxspring Capella Cuscino & Night Milan​
Dag
Uur
Min
Sec

Boxsprings

Online vanaf €774,-

Stel jouw boxspring helemaal zelf samen. Van stofsoort en -kleur tot pootjes en (top)matrassen. Zo creëer je het bed dat helemaal bij jou past in stijl en comfort en kun je genieten van een goede nachtrust. En als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die direct leverbaar zijn. Bekijk ons aanbod en creëer jouw eigen boxspring al vanaf €774,-.

Boxsprings

Online vanaf €774,-

Creëer jouw eigen boxspring

Je slaapt het lekkerst in een bed dat écht bij jou past. Daarom kun je bij ons zelf kiezen uit diverse opties, van stofsoort en -kleur tot en met de pootjes. Van de bedbodems tot en met de (top)matrassen. Lees alles over het samenstellen >

Boxsprings snel bij jou in huis

Je vindt bij ons diverse boxsprings die direct leverbaar zijn. Je hebt jouw nieuwe boxspring dan binnen één week in huis. Bekijk boxsprings die direct leverbaar zijn >

Groene boxsprings

48 producten

Filter sluit filters
oplopend
Filter
 1. Kleur Groen
 1. Boxspring Night Milan
  Nieuw 15% éxtra korting
  Boxspring Night Milan
  vanaf Regular Price  1.990,- Special Price  1.590,-
 2. Boxspring Capella Cuscino
  Nieuw 15% éxtra korting
  Boxspring Capella Cuscino
  vanaf Regular Price  2.290,- Special Price  1.790,-
 3. Tienerbed Justin
  Tienerbed Justin
  vanaf  690,-
 4. Tienerbed Nicki
  Tienerbed Nicki
  vanaf  690,-

48

per pagina

Een groene boxspring naar eigen wens samenstellen

Op deze pagina vind je boxsprings die allemaal in de kleur groen verkrijgbaar zijn. Iedere boxspring kun je geheel naar eigen wens samenstellen. Selecteer het model dat je het meest aanspreekt en start met samenstellen. Zo kun je zelf de afmeting kiezen, de kleur groen die het beste bij je past, het type materiaal , het uiterlijk van de pootjes en je hebt de mogelijkheid om een voetenbord toe te voegen.

Naast het uiterlijk kun je ook het ligcomfort helemaal naar eigen wens samen stellen. Zo kun je kiezen uit een vlakke of een elektrische boxspring. Verder kun je per matras ook de ondersteuning en hardheid bepalen. Om het ligcomfort af te maken kun je een topmatras kiezen die de juiste ondersteuning biedt voor je lichaam.

Persoonlijk slaapadvies door een expert

Een groene boxspring samenstellen naar jouw wensen en comfort kan best lastig zijn. Onze slaapadviseurs staan dan ook altijd voor je klaar in een van de Swiss Sense winkels of online. Zoek de dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt en laat je vrijblijvend adviseren.

Boxspring in het groen in allerlei uitvoeringen

De boxsprings op deze pagina zijn in meerdere kleuren groen verkrijgbaar. Selecteer een model en filter vervolgens op de kleur groen. Per model kun je zien in welke groentinten en materialen je jouw boxspring kan samenstellen. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit een boxspring in velvet groen, lichtgroen of juist heel donker groen. Wil je graag de kleur en het materiaal in het echt bekijken? Ga dan langs bij je dichtstbijzijnde Swiss Sense winkel of vraag tot 3 gratis stofstalen aan. 

90 nachten proefslapen

Bij Swiss Sense kun je slapen zonder zorgen op jouw nieuwe groene boxspring. Een goede nachtrust staat bij ons hoog in het vaandel. Je slaapt dan ook het beste op een boxspring die jou op het lijf geschreven is. Onze slaapadviseurs geven je graag een persoonlijk slaapadvies. Om er vervolgens zeker van te zijn dat je écht tevreden bent met jouw groene boxspring, bieden wij 90 nachten proefslapen aan. Bij Swiss Sense kun je dus slapen zonder zorgen.