Hotelboxsprings

Hotelboxsprings - Van Der Valk Boxspring bij Swiss Sense 

Wie wil er nou niet wakker worden met het gevoel alsof je op vakantie bent. Met de Van der Valk Hotelboxsprings kun je thuis elke nacht genieten van het ultieme slaapcomfort. De luxe boxsprings hebben zeer comfortabele pocketvering matrassen en een luxueuze topper van natuurlatex. Zo bieden de hotelboxsprings je de perfecte ondersteuning en zorgen ze voor optimale ventilatie. Dankzij de bijbehorende hoofdborden krijgen de Van Der Valk Hotelboxsprings bovendien een luxueuze uitstraling waardoor jouw slaapbeleving helemaal compleet is. Bij het samenstellen van jouw hotelboxspring kun je kiezen uit verschillende kleuren bekleding en potensets.
Naast het ruime aanbod hotelboxsprings heeft Swiss Sense ook diverse Goedkope boxsprings van hoge kwaliteit.
Je kunt eenvoudig je eigen hotelboxspring samenstellen in een aantal stappen. Zo kun je kiezen voor een stijl, comfort en look die geheel aansluiten bij je persoonlijke wensen. Ook kun je een keuze maken uit de verschillende breedtematen zoals 140, 160 of 180cm en lengtematen van 200, 210 of 220cm. Het maakt niet uit of je liever een boxspring van stof of van eco-leder wilt of gaat voor een witte of zwarte boxspring, bij Swiss Sense kan het allemaal met de Van Der Valk Hotelboxspring collectie.

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.