Silvana hoofdkussen

6 producten

Filter sluit filters
Filters
Type
 1. Hoofdkussens
Merk
 1. Dixxius
 2. Silvana
Slaaphouding
oplopend
Filter
 1. Type Hoofdkussens
 2. Merk Silvana
 1. Silvana Support Hoofdkussen Saphir
  Silvana Support Hoofdkussen Saphir
  Special Price 119,95
 2. Silvana Support Hoofdkussen Cristal
  Silvana Support Hoofdkussen Cristal
  Special Price 119,95
 3. Silvana Support Hoofdkussen Grenat
  Silvana Support Hoofdkussen Grenat
  Special Price 119,95
  100%
 4. Silvana Support Hoofdkussen Fluorine
  Silvana Support Hoofdkussen Fluorine
  vanaf Special Price 119,95
 5. Silvana Support Hoofdkussen Emerald
  Silvana Support Hoofdkussen Emerald
  Special Price 119,95
 6. Silvana Support Hoofdkussen Larimar
  Silvana Support Hoofdkussen Larimar
  Special Price 119,95
  100%

6

per pagina

Een Silvana hoofdkussen voor een goede nachtrust

Je slaaphouding is niet alleen belangrijk voor je nachtrust, maar zeker ook voor de dag erna. Als je goed geslapen hebt, voelt je lichaam zich uitgerust en energiek. Met een verkeerde slaaphouding kun je je wakker worden met spierpijn die de hele dag kan duren. Bij fysieke klachten is heel belangrijk een matras te kiezen die helpt tegen rugpijn. Bovendien kan een verkeerde slaaphouding ervoor zorgen dat spieren in de rug of in de nek verkrampen en hierdoor verkorten.

Verkrampte spieren in de schouders en in de nek kunnen bovendien hoofdpijn veroorzaken. De kussens van Silvana zijn met de hulp van fysiotherapeuten ontworpen. Zo garanderen ze een optimale slaaphouding. Om deze reden hebben wij Silvana hoofdkussens in de collectie. Hoogwaardige kwaliteitskussens die bijdragen aan ultiem slaapgenot!

Voordelen van een kussen met nekondersteuning

De Silvana hoofdkussens met nekondersteuning hebben een inkeping voor de nek of zijn voorgevormd. Zo kan de nek zich helemaal ontspannen tijdens de slaap. Vaak bouw je overdag veel spanning op in je hoofd. Deze spanning wordt veroorzaakt door onze hectische levenswijze en door het feit dat we steeds meer werken met ons hoofd.

Als je nek 's nachts ontspannen is, kan deze energie tijdens de slaap afvloeien en word je uitgerust en verfrist weer wakker. Bedenk ook dat je nek door veelvuldig computer- en smartphone gebruik te veel naar voren gaat neigen. Een kussen met neksteun corrigeert deze ongezonde houding gedurende de nacht. Het is dus echt geen overbodige luxe om een comfortabel kussen te kopen!

Ruim assortiment Silvana hoofdkussens

Bij Swiss Sense kies je uit een groot aantal Silvana hoofdkussens. Dit zijn allemaal kwalitatief hoogwaardige kussens. Welke je kiest, hangt af van jouw voorkeuren. Natuurlijk moet het kussen ook bij je matras passen. Kies bijvoorbeeld geen hard kussen als je een zacht matras hebt, of omgekeerd. Dons en veren zijn natuurlijke materialen waar velen de voorkeur aan geven, omdat deze kussens heerlijk luchtig op te schudden zijn.

Hoofdkussens van synthetische materialen zijn daarentegen weer makkelijker te reinigen. Materiaal als traagschuim vormt zich bovendien helemaal naar het lichaam en stijgt hierdoor in populariteit. Silvana houdt ook rekening met eventuele allergieën. Bekijk het assortiment Silvana hoofdkussens ter inspiratie en koop dat kussen dat het beste bij je past!