Luxe dekbedovertrekken

Een luxe dekbedovertrek voor een luxe uitstraling

Met een luxe dekbedovertrek geef je jouw slaapkamer direct een luxe uitstraling. Zo kun je het gevoel creëren alsof je in een luxe villa slaapt of in een luxe hotel. De dekbedovertrekken zien er niet alleen mooi uit, ze zijn ook van top kwaliteit!

Luxe dekbedovertrekken hoeven niet duur te zijn

Wie aan een luxe dekbedovertrek denkt, associeert dit vaak met een hoge prijs. Dit hoeft echter niet zo te zijn. Zo vind je bij Swiss Sense al een dekbedovertrek voor twee personen vanaf €25,-. Daarnaast vind je regelmatig leuke acties op onze dekbedovertrekken. Houd de website dus goed in de gaten. Zo zie je maar, een luxe dekbedovertrek hoeft niet duur te zijn.

Gemaakt van katoen satijn

Een luxe dekbedovertrek is meestal gemaakt van katoen satijn. Satijn zegt niets over het materiaal, maar over de weeftechniek. Een katoen satijnen dekbedovertrek wordt gewoon gemaakt van 100% katoen. Dit zorgt ervoor dat het de fijne eigenschappen van katoen behoudt. Het is een ademende stof die zorgt voor voldoende ventilatie. Daarnaast kent katoen ook vochtregulerende eigenschappen. Door het gebruik van een satijnweving wordt het katoen veel dichter op elkaar geweven. Er worden dan ook veel meer draden gebruikt. Dit wordt aangegeven met de ‘thread count’. Hoe hoger dit is, hoe hoger de kwaliteit en hoe gladder het overtrek is.

Luxe dekbedovertrek in verschillende maten en kleuren

Een dekbedovertrek met een luxe uitstraling is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. De meest populaire maten zijn: het dekbedovertrek 140x200 , het dekbedovertrek 200x200 en het dekbedovertrek 240x220 . Luxe dekbedovertrekken hebben niet alleen een luxe uitstraling, maar stralen ook rust uit. Je vindt ze dan ook vaak in een egale kleur en zonder een printje. Bestel jouw favoriete dekbedovertrek eenvoudig online. Voor je het weet lig je heerlijk te dromen in jouw luxe slaapkamer. Daarnaast vind je in onze winkels ook een wisselend aanbod aan luxe dekbedovertrekken.

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.