-10% éxtra korting
Laatste dagen
DAG
UUR
MIN
SEC

Swiss Sense Kampenhout

Ontdek ons ruime aanbod boxsprings, bedden en matrassen in Kampenhout. Doe inspiratie op voor je slaapkamerinterieur en vind je persoonlijke stijl in deze sfeervolle Swiss Sense Brand Store.

Winkel informatie

Mechelsesteenweg 89A 1910 Kampenhout Vlaams-Brabant België

(015) 48 01 89

kampenhout@swisssense.be

  • A
  • A
  • A
  • A

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 13:00 - 18:00

Aangepaste openingstijden

Pinksterdag
13:00 - 18:00
Pinkstermaandag
13:00 - 18:00
  • Goed toegankelijk voor rolstoelen, kinderwagens en rollators
  • Kids corner
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Voorzien van airco

Veilig winkelen bij Swiss Sense

Onze adviseurs kunnen je binnen een half uur van een deskundig slaapadvies voorzien. Je kunt je online in alle rust oriënteren en voorbereiden op jouw bezoek aan onze winkel. Het is ook mogelijk om een persoonlijke afspraak te maken met een van onze slaapadviseurs. Zij helpen je dan op het moment dat dit voor jou het beste uitkomt. Neem hiervoor telefonisch contact op met de winkel van jouw voorkeur. Je kunt ook een afspraak maken buiten de openingstijden. Zo kun jij in alle rust en veilig winkelen zonder dat er andere klanten aanwezig zijn..

Swiss Sense Kampenhout

Kom naar onze winkel voor een unieke boxspringervaring of een vrijblijvend slaapadvies van één van onze slaapadviseurs. Boxsprings van merken zoals Home 365, Night, Lifestyle en Capella vind je hier ruim opgezet. 

"Een winkel vol mooie boxsprings."

image-01

Swiss Sense

Ontdek kwalitatief hoogwaardige boxsprings, gemaakt met de kennis en ervaring van 100 jaar. Swiss Sense telt inmiddels ruim 90 winkels in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Neem je tijd voor een bezoek aan Swiss Sense en loop op je gemak langs de verschillende collecties om het uitgebreide assortiment te beleven en alle mogelijkheden in comfort en design te verkennen.

Voor iedereen een passend bed

Bij Swiss Sense stel jij jouw persoonlijke boxspring samen. Kies het ligcomfort en bepaal de stofsoort en -kleur van het bed, zodat het perfect in jouw slaapkamer past. Weet je door het grote aanbod niet meer wat voor jou de beste keuze is, laat je dan door onze slaapexperts adviseren. Zij bepalen welk slaapsysteem bij jou past en helpen je in het nemen van een besluit.

Boxsprings in diverse stijlen, voor zowel moderne als klassieke slaapkamers, presenteren wij in onze winkel. Je vindt hier alles voor het beste slaapcomfort. Swiss Sense Kampenhout is ruim opgesteld en voor iedereen toegankelijk. Je parkeert heel gemakkelijk voor de deur van onze winkel. In de omgeving van onze winkel zijn verschillende eetgelegenheden en winkels gevestigd. 

image-02

Je vindt hier onder andere de volgende collecties