Blog

23 mei 2022

Binnenkijken: Dit zijn jullie mooiste slaapkamers van afgelopen maand

Kijk binnen in de mooiste slaapkamers van onze klanten en doe nieuwe slaapkamer ideeën op voor je eigen slaapkamer.

29 april 2022

Binnenkijken: Dit zijn jullie mooiste slaapkamers van afgelopen maand

Kijk binnen in de mooiste slaapkamers van onze klanten van afgelopen maand en doe nieuwe slaapkamer ideeën op voor je eigen slaapkamer.

13 april 2022

Slaapkamertrend: Vibrant stripes

Benieuwd naar de slaapkamertrends van nu, gespot door onze stijl- en trendspecialist Kristel? In deze blog lees je alles over de trend: vibrant stripes.

13 april 2022

Slaapkamertrend: Sweet, soft and fluid

Slaapkamertrend: Sweet, soft and fluid

Ontdek de slaapkamertrends van dit moment, gespot door onze stijl- en trendspecialist Kristel. In deze blog lees je alles over de trend: sweet, soft and fluid.

13 april 2022

Slaapkamertrend: Into nature

Laat je inspireren door de mooie slaapkamertrends van nu, gespot door onze stijl- en trendspecialist Kristel. In deze blog lees je alles over de trend: into nature.

12 april 2022

Dit zijn ze: de slaapkamertrends van 2022

Je slaapkamer is de plek waar je in alle hectiek van het dagelijks leven elke avond je rust vindt. En waar je elke dag fris begint. Reden genoeg om van jouw slaapkamer de fijnste plek in huis te maken. Een die perfect bij je past: Jouw stijl, jouw slaapkamer.

7 april 2022

Dit is de grootste boosdoener in het opruimen van je slaapkamer

Slaapkamer opruimen? Goed idee. Maar er is één ding wat je absoluut niet moet doen tijdens het opruimen van je slaapkamer. Opruimcoach Kristel verklapt het in deze blog. 

3 april 2022

Opruimcoach: 6 snelle hacks voor een opgeruimde slaapkamer

Die ochtenden waarin je na een heerlijke nachtrust, volledig opgeladen wakker wordt. Heerlijk toch? Zeker. Tot het moment dat je je ogen opent en je jezelf bevindt in een jungle van hoopjes kleren, te veel boeken, ongewassen sokken. Brr! Tijd om daar wat aan te doen.

30 maart 2022

Lazy tips voor een opgeruimde slaapkamer – door opruimcoach Kristel

Bestaat er een quick fix voor het opruimen van je slaapkamer? Welke slimme opbergoplossingen kan je het beste gebruiken? Opruimcoach Kristel deelt haar tips met je voor een opgeruimde slaapkamer.