Swiss Sense Blog

Swipe to the left
7 december 2018 No comments

DreamTeam make-over: Van een allegaartje naar een luxe slaapkamer

Van een allegaartje aan spullen naar een luxe droomslaapkamer mét plek voor persoonlijke spullen. Het Swiss Sense DreamTeam de slaapkamerdroom van Freek en Bregje uit Houten. Bekijk hier de volledige video.

21 november 2018 No comments

6x cadeau inspiratie voor het interieur

Ben jij ook op zoek naar cadeautips voor de decembermaand? Zoek je een cadeau voor hem, haar, slaapkoppen, bankhangers of koukleumen? In deze blog lees je onze cadeau ideeën! 

31 oktober 2018 No comments

Maak in 4 stappen jouw slaapkamer compleet

Is jouw slaapkamer al compleet? Een leuk nieuw nachtkastje, fijn beddengoed, handige accessoires. Zo is jouw droomslaapkamer in 4 stappen klaar voor de komende herfst- en winterdagen! 

24 oktober 2018 No comments

5 herfsttrends voor jouw slaapkamer

In deze blog bespreken we de interieurtrends van het komende najaar en vertellen we hoe je deze gemakkelijk toepast in jouw slaapkamer met onze nieuwe textielcollectie.

4 oktober 2018 No comments

Dit gebeurt er als je huisdier in je bed slaapt

Yes, Dierendag! De dag om je huisdier in het zonnetje te zetten en heerlijk te verwennen. Heb je al eens overwogen om je hond in je slaapkamer of zelfs in bed te laten slapen? 

26 september 2018 No comments

Wat is jouw favoriete vakantiebestemming?

We hebben de afgelopen maanden mogen genieten van heerlijk warme, zomerse dagen. Met deze zonnige droombestemmingen houd je het zomerse gevoel nog even vast in je slaapkamer.

25 september 2018 No comments

4 tips voor een warme en sfeervolle slaapkamer

's Ochtends is het koud, buiten is het grauw. Niet gek dat je moeilijk je bed uit komt. Daarom geven we je vier tips om je dag toch goed te beginnen in een warme en sfeervolle slaapkamer.

5 september 2018 No comments

Zo haal je zonder strijken kreukels uit beddengoed

Strijk jij regelmatig je beddengoed? Dat is nergens voor nodig! Onze stylisten delen namelijk dé truc om zonder te strijken toch wekelijks te genieten van strak beddengoed. 

17 augustus 2018 No comments

Zo benut je een kleine slaapkamer optimaal

Het is niet gemakkelijk om een kleine slaapkamer of studentenkamer optimaal in te richten. In deze blog geven wij je tips. Dus laat je inspireren en creëer jouw (kleine) droomslaapkamer.