Blog

Swipe to the left
21 april 2021 No comments

Binnenkijken: dit zijn jullie slaapkamers #2

Je slaapt het beste in een bed en een omgeving die jou op het lijf geschreven zijn. Dat laten jullie maar weer zien! Laat je inspireren door de mooiste slaapkamers van de afgelopen maand.

26 maart 2021 No comments

Binnenkijken: dit zijn jullie slaapkamers #1

Je slaapt het beste in een bed en een omgeving die jou op het lijf geschreven zijn. Dat laten jullie maar weer zien! Laat je inspireren door de mooiste slaapkamers van de afgelopen maand.

22 maart 2021 No comments

Uit je winterslaap: Maak je slaapkamer lenteproof met deze 4 interieurtrends

Het voorjaar is traditiegetrouw hét moment voor een nieuwe start. Is het niet leuk om dit niet alleen in de natuur maar ook in huis terug te zien?

27 januari 2021 1 comment

Zo val je wél snel in slaap; dit zijn alle tips & tricks

Op één sok, met vier druiven in je mond, luisterend naar panfluit muziek van de woonkamer naar de slaapkamer. In deze blog lees je wat kan helpen om beter in slaap te vallen.

27 januari 2021 No comments

Lig je ’s nachts wel eens wakker? Dit kan je er aan doen

Probleem: slapeloosheid. Oplossing: absolute saaiheid. Ja hoor, het helpt echt! In deze blog lees je hoe dat precies zit.

27 januari 2021 No comments

Fijn wakker worden. Hoe doe je dat? (+ winactie!)

Is wakker worden niet echt jouw ding? Een ochtendritueel kan, met een paar kleine aanpassingen, een stuk aangenamer worden. En.. in deze blog kan je zelfs iets winnen! Dubbel winst!

21 januari 2021 No comments

Ben jij de ijspegel of het kacheltje in bed? Zo zorg je voor de juiste temperatuur

Ben jij op zoek naar tips tegen warmte in bed? Heb jij het vaak te warm in bed of wil je juist het bed warmer maken? Ook als je het koud hebt in bed of last hebt van koude voeten, lees je hier onze tips. 

13 januari 2021 No comments

Energetisch reinigen van jezelf en je slaapkamer: hoe en waarom?

Het nieuwe jaar is een mooi moment om met een frisse start te beginnen. Hoe je dat doet, vertellen The Spirit Junkies je in deze blog.

6 januari 2021 No comments

Maak van jouw Blue Monday een Happy Monday: Plan een date met jezelf

Word jij 's ochtends vol energie wakker? Niet? Dan kan het zomaar zijn dat je niet genoeg tijd neemt voor jezelf en momenten van ontspanning.