Blog

Swipe to the left
27 maart 2020 No comments

Slaap jij gezond? Dit doet slaap met jouw weerstand

Wat weet jij over het effect van slapen op jouw weerstand en gezondheid? In deze blog leggen we je uit waarom slaap zo belangrijk is voor je weerstand en geven we tips om goed te slapen.

26 maart 2020 No comments

Thuiswerken in bed, do or don’t?

Tijdens deze thuiswerkdagen is het natuurlijk heel verleidelijk om wat langer in bed te blijven liggen. Mits je werk zich ervoor leent natuurlijk.  Maar is dit wel zo verstandig? Wij vertellen het je.

23 maart 2020 No comments

Waarom twee keer per dag slapen jouw productiviteit verbetert

Last van een middagdip? Dat is niet zo gek. Uit onderzoek is gebleken dat je het beste twee keer per dag kunt slapen om je productiviteit te vergroten. Kom maar op met die powernap!

22 maart 2020 No comments

Stay at home fitness: de slaapkamer-editie

Goed slapen draagt bij aan een gezonder leven, maar is niet voldoende om fit te blijven. In beweging blijven lijkt misschien lastig, maar met deze tips voltooi je jouw work-out gewoon in je pyjama.

21 maart 2020 No comments

Een slaapkamer make-over: zo pak je dat aan

Met een opfrisbeurt van je slaapkamer maak jij van jouw slaapkamer dé plek om je terug te trekken. Jouw eigen plekje om even tot rust te komen of ongestoord door te werken. 

19 maart 2020 No comments

5 stappen: Hoe bouw je een fort van je bed?

Ben jij nog op zoek naar iets leuks om te doen met je kinderen als ze thuis zijn? Zo bouwen jullie in vijf simpele stappen een fort in hun slaapkamer. Urenlang plezier gegarandeerd!

18 maart 2020 2 comments

10 tips voor thuisblijvers – dingen die je wél kunt doen

Wij begrijpen dat binnen blijven even wennen is. Om zoveel mogelijk uit je tijd thuis te halen en ook een beetje te genieten, hebben wij onze thuisblijftips voor je op een rijtje gezet. 

17 maart 2020 No comments

Q&A: Hoe houd ik mijn slaapkamer hygiënisch?

Wat kan ik doen om mezelf en mijn gezin te beschermen? In deze blog lees je hoe je jouw thuisblijfdagen zo fris mogelijk doorkomt en ongewenste luchtjes en bacteriën buiten de deur houdt.

13 maart 2020 5 comments

4 tips om je slaapkamer fris en hygiënisch te houden

Soms wil je gewoon even lekker cocoonen in bed en de buitenwereld even aan je voorbij laten gaan. Maar dit wil je natuurlijk wel doen in een frisse slaapkamer. Wij hebben onze tips voor je op een rijtje gezet.