Deze week!
15% éxtra korting op boxspring Capella Cuscino & Night Milan​
Dag
Uur
Min
Sec
Stel samen Stel samen

Ontdek hoe je jouw ideale boxspring samenstelt

Je slaapt het beste in een bed dat jou op het lijf geschreven is. Daarom stel je bij ons jouw nieuwe boxspring helemaal naar wens samen. In een paar simpele stappen kies je jouw ideale bed. Zo ben je er zeker van dat jouw nieuwe bed perfect bij je past, in stijl, comfort én budget. Houd er rekening mee dat de opties per model kunnen verschillen. Creëer hier jouw eigen droombed >

Stel jouw ideale boxspring samen

Je slaapt het beste in een bed dat jou op het lijf geschreven is. Daarom stel je bij ons jouw nieuwe boxspring helemaal naar wens samen. In een paar simpele stappen kies je jouw ideale bed. Zo ben je er zeker van dat jouw nieuwe bed perfect bij je past, in stijl, comfort én budget. Houd er rekening mee dat de opties per model kunnen verschillen.

Populaire boxsprings

Kies zelf de stijl

Stof en kleur

Maak je nieuwe boxspring eigen door te kiezen voor een stof en kleur die perfect bij jou en je slaapkamer passen. Bekijk de verschillende opties en vraag gemakkelijk gratis stofstalen aan van jouw favoriete stoffen en kleuren.

Hoofdbord

Binnen onze collectie boxsprings vind je diverse modellen met ieder een kenmerkend hoofdbord. Kies jij voor rechte of afgeronde hoeken, een staand of zwevend hoofdbord?

Voetbord

Wil je een voetbord bij je boxspring? Dan heb je ook hier de keuze tussen verschillende varianten. Kies voor hetzelfde design als je hoofdbord of juist voor een speels contrast.

Pootjes

Maak jouw boxspring helemaal af met de pootjes die passen bij jouw slaapkamerstijl. Per model heb je de keuze uit pootjes in diverse materialen en kleuren.

Stijl
Stijl

Bepaal zelf het comfort

Afmeting

Bepaal wat voor jouw slaaphouding en slaapkamer de juiste afmeting is. De afmetingen van de boxsprings variëren van 140x200cm tot en met 200x220cm. De juiste lengte van je bed is 20 tot 30 cm langer dan jouw lengte. De juiste breedte is ongeveer 90 centimeter óf jouw schouderbreedte plus 40 centimeter.

Box

De basis van je boxspring wordt grotendeels bepaald door het onderste gedeelte: de box. Je kunt kiezen voor een model met een lage box (circa 15 cm) of een hoge box (circa 25 cm). De boxhoogte bepaalt samen met het matras, de topper en de pootjes de in- en uitstaphoogte.

Bedbodem

Onze boxsprings zijn voorzien van een vlakke bedbodem. Wil je genieten van extra luxe? Ga dan voor een elektrisch verstelbare variant met draadloze bediening. Een tweepersoons elektrische boxspring bestaat uit twee delen die afzonderlijk van elkaar verstelbaar zijn, net zoals het hoofdeinde en voeteneinde.

Matraskernen

Je matraskern is van belang voor de ondersteuning die je boxspring jouw lichaam biedt. Je kiest deze afzonderlijk voor de linker- en rechterkant van je bed. Jouw ideale matraskern kies je op basis van: de pocketveren (500 of 1000), de hardheid (Medium of Firm) en de afdeklaag (Comfort of Nature).

Topmatras

Een topmatras, ook wel topper genoemd, is een matras (5 tot 15 cm dik) dat bovenop je ‘gewone’ matras ligt. Het topmatras bepaalt voor een groot deel het ligcomfort van je bed. Laat je bed wat harder of juist zachter aanvoelen en kies de kenmerken die aansluiten bij jouw wensen.

Stijl
Stijl

Zo hebben anderen hun boxspring samengesteld

Binnenkijken
Binnenkijken
Binnenkijken