Swiss Sense Hasselt

Ontdek ons ruime aanbod boxsprings, bedden en matrassen in Hasselt. Doe inspiratie op voor je slaapkamerinterieur en vind je persoonlijke stijl in deze sfeervolle Swiss Sense Brand Store.

Winkel informatie

Kuringersteenweg 506 (naast Pagoda) 3511 Hasselt Antwerpen België

(011) 92 29 29

hasselt@swisssense.be

  • A
  • A
  • A
  • A

Openingstijden

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 13:00 - 18:00
  • Goed toegankelijk voor rolstoelen, kinderwagens en rollators
  • Kids corner
  • Gratis parkeren voor de deur

Swiss Sense Hasselt

Bij Swiss Sense vind je boxsprings, matrassen, topmatrassen en nog véél meer. Laat je inspireren en door onze slaapexperts deskundig adviseren. Jij bepaalt het ligcomfort en het design van jouw boxspring helemaal zelf en creëert zo jouw droombed. 

"Ruim aanbod voor elk budget, goed advies tijdens onze selectie."

image-01

Swiss Sense

Met een jarenlange ervaring in de beddenwereld, is Swiss Sense de specialist op het gebied van boxsprings. Naast de nieuwste boxsprings vind je bij Swiss Sense ook bedden, matrassen, topmatrassen, beddengoed en nog veel meer voor jouw persoonlijk slaapcomfort. Swiss Sense staat voor de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs en zorgt voor jouw ultieme nachtrust.

Beleef het zelf

Swiss Sense heeft alle kennis over slapen en de verschillende materialen in huis. Onze slaapexperts adviseren je graag en staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Kom proefliggen en geniet van een kopje koffie terwijl je je laat adviseren en ontdek welk ligcomfort het beste bij jou past. Stel het bed geheel aansluitend bij jouw wensen en behoeften samen.

Het assortiment bij Swiss Sense Hasselt omvat zowel vlakke als elektrisch verstelbare boxsprings. Ontdek alle mogelijkheden en neem je tijd, want je parkeert heel gemakkelijk voor de deur van Swiss Sense Hasselt. De winkel is gevestigd in de buurt van een groot aantal andere winkels. Jouw bezoek aan Swiss Sense combineer je dus ideaal! 

image-02

Je vindt hier onder andere de volgende collecties